Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση αποφεύγει τη συζήτηση «όπως ο διάβολος το λιβάνι»

Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση αποφεύγει τη συζήτηση «όπως ο διάβολος το λιβάνι»

Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, σήμερα στη Βουλή δεν έγινε ενημέρωση, αλλά «επανάληψη συνθημάτων» και μάλιστα «αμήχανα» 

Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση αποφεύγει τη συζήτηση «όπως ο διάβολος το λιβάνι»
Ότι αποφεύγει τη συζήτηση «όπως ο διάβολος το λιβάνι» κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στη Βουλή για την διαπραγμάτευση με τους εταίρους.

Σύμφωνα με τον κ. Κουτσούμπα, σήμερα στη Βουλή δεν έγινε ενημέρωση, αλλά «επανάληψη συνθημάτων» και μάλιστα «αμήχανα» καθώς, όπως είπε, η κυβέρνηση ήξερε ότι «θα σήκωνε το χέρι μαζί με την ΝΔ» και αυτό «οδήγησε σε παρωδία συζήτησης».

Όπως είπε ο κ. Κουτσούμπας, ο πρωθυπουργός «προσπαθεί να παρουσιάσει ως υπερήφανη διαπραγμάτευση» τις ιδιωτικοποιήσεις και χρησιμοποιεί «παραπλανητικά συνθήματα για τέλος λιτότητας και αντιυφεσιακά μέτρα», ενώ  πρόσθεσε ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξάρτητων Ελλήνων «όχι μόνο δεν έφερε αμέσως στη Βουλή νόμο κατάργησης των μνημονίων, αλλά προχώρησε σε νέα συμφωνία επέκτασης των μνημονίων» και επί 40 μέρες «δεν έφερε στη Βουλή την συμφωνία για συζήτηση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης