Μπαλτάκος: Η ΝΔ να κόψει τις επιθέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ και να στηρίξει την κυβέρνηση

Μπαλτάκος: Η ΝΔ να κόψει τις επιθέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ και να στηρίξει την κυβέρνηση

Η ΝΔ έχασε λόγω μνημονίου, όχι γιατί έκανε «δεξιά στροφή», είπε το πρώην στέλεχος του κόμματος

Μπαλτάκος: Η ΝΔ να κόψει τις επιθέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ και να στηρίξει την κυβέρνηση
«Απαιτείται εθνική ομοψυχία στη δεδομένη χρονική στιγμή και στήριξη της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ» παρατηρεί το πρώην στέλεχος της ΝΔ, Τάκης Μπαλτάκος και καλεί την αξιωματική αντιπολίτευση «να κόψει τις επιθέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ». 

«Η ΝΔ δεν ηττήθηκε επειδή χάσαμε το κέντρο κι αυτές είναι -μην τις χαρακτηρίσω- θεωρίες. Χάσαμε τις εκλογές επειδή ήμασταν πολύ μνημονιακοί. Χάσαμε την ψυχή μας εξαιτίας του μνημονίου και χάσαμε τις εκλογές», είπε ακόμα ο κύριος Μπαλτάκος, μιλώντας στον στον ΒΗΜΑ 99,5 και χαρακτήρισε «σόφισμα» τη δικαιολογία πως η ΝΔ έχασε τις εκλογές επειδή «ο Σαμαράς πήγε το κόμμα δεξιά». 

«Πού το πήγε δεξιά; Εγώ δεξιός είμαι, αλλά δεν το είδα αυτό. Ποια δεξιά στροφή έκανε ο Σαμαράς; Συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ για να μείνει στην κυβέρνηση» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Αυτοί οι οποίοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, από τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, δεν τους ψήφισαν επειδή ο Σαμαράς πήγε το κόμμα δεξιά. Ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, γιατί κόπηκαν οι μισθοί και οι συντάξεις, λόγω του μνημονίου.»

Κλείσιμο
Όσον αφορά στο πρόσφατο περιστατικό στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, με τους άντρες των ΟΥΚ, ο κύριος Μπαλτάκος είπε: «Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να πάνε μια μέρα στη μονάδα, να καθίσουν από το πρωί ως το βράδυ, να κλαίνε με λυγμούς το βράδυ με αυτά πού θα έχουν δει, να έχουν γίνει άσπροι σαν το χαρτί Α4 και μετά να ζητήσουν συγγνώμη από τα παιδιά αυτά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης