Συνεδριάζει υπό τον Αλέξη Τσίπρα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεδριάζει υπό τον Αλέξη Τσίπρα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Αναμένεται να υπάρξει μια εφ όλης της ύλης συζήτηση για την πορεία των διαπραγματεύσεων αλλά και τη λίστα με τις μεταρρυθμίσεις

Συνεδριάζει υπό τον Αλέξη Τσίπρα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ
Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα συνεδριάζει αυτή την ώρα στην Κουμουνδούρου η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. 

Κατά την συνεδρίαση αναμένεται να υπάρξει μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση για την πορεία των διαπραγματεύσεων αλλά και τη λίστα με τις μεταρρυθμίσεις.

Η συνεδρίαση, που γίνεται τρεις ώρες πριν από το κυβερνητικό συμβούλιο, εντάσσεται στην προσπάθεια του κ. Τσίπρα να ενημερώσει τα κυβερνητικά και κομματικά στελέχη για το περιεχόμενο των συζητήσεων που είχε στην Ευρώπη αλλά και τις προϋποθέσεις που τίθενται από την πλευρά των δανειστών ώστε να ανοίξει η στρόφιγγα της χρηματοδότησης της χώρας. 
Κλείσιμο

Όσον αφορά στο κυβερνητικό συμβούλιο, θα συνεδριάσει στις 7μμ στη Βουλή και τα βλέμματα όλων είναι στη στάση των κορυφαίων υπουργών, καθώς υπάρχουν φωνές, όπως του Παναγιώτη Λαφαζάνη, που τάσσονται υπέρ της ρήξης με την Ευρωζώνη, εάν οι δανειστές επιμένουν στη σκληρή γραμμή και το «πνίξιμο» της ελληνικής οικονομίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης