Μπακογιάννη: Αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ - Πρέπει να γυρίσει σελίδα

Μπακογιάννη: Αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ - Πρέπει να γυρίσει σελίδα

«Αν ο λαός ήθελε ρήξη θα έδινε πλειοψηφία σε ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ και ΧΑ», είπε - Η βουλευτής της ΝΔ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η Ελλάδα να κάνει στάση πληρωμών πριν το Πάσχα - «Η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει, να διαπραγματευτεί και να φέρει έναν έντιμο συμβιβασμό στη Βουλή», τόνισε - Η Ρωσία θα άρει σύντομα το εμπάργκο προς τη χώρα μας, τόνισε

Μπακογιάννη: Αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ -  Πρέπει να γυρίσει σελίδα
«Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να ξανασυσταθεί»,  τόνισε σε τηλεοπτικές της δηλώσεις η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, λέγοντας πως το κόμμα πρέπει να «επανιδρυθεί σε όλα».

Η κυρία Μπακογιάννη θέτοντας θέμα αλλαγής ηγεσίας στη ΝΔ, υπογράμμισε πως η Νέα Δημοκρατία «πρέπει να γυρίσει σελίδα» και χρειάζεται τεράστιες αλλαγές.

Κλείσιμο


Το κόμμα «θέλει άλλους ανθρώπους στην ηγεσία και νέα στελέχη», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως «χρόνος δεν υπάρχει. Εγώ θα στηρίξω την αλλαγή».

«Το πρόβλημα μου δεν είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Δεν κρατάς βεντέτες στην πολιτική. Το παρελθόν το έχει κλείσει. Εχω ξεπεράσει τα προσωπικά θέματα», σχολίασε χαρακτηριστικά.



«Η κυβέρνηση δεν έχει δημοκρατική εντολή για ρήξη», τόνισε ακόμη, υπογραμμίζοντας ότι σήμερα η κοινωνία είναι ανοιχτή στο να ακούσει την αλήθεια.

«Αν ο λαός ήθελε ρήξη θα έδινε πλειοψηφία σε ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή», δήλωσε η κυρία Μπακογιάννη, μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

«Εδωσε πλειοψηφία στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί διαβεβαίωσε ότι θα διαπραγματευτεί σκληρά αλλά δε θα διακινδυνεύσει την παραμονή της χώρας στο ευρώ», πρόσθεσε.

«Η κυβέρνηση πρέπει να προχωρήσει, να διαπραγματευτεί και να φέρει έναν έντιμο συμβιβασμό στη Βουλή», πρόσθεσε ζητώντας «να σταματήσει τα επικοινωνιακά παιχνίδια».

Η κυρία Μπακογιάννη, ακόμη, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η Ελλάδα να κάνει στάση πληρωμών πριν το Πάσχα. «Πιστεύω ότι η χώρα μπορεί να φτάσει σε αυτό το σημείο. Εύχομαι κι ελπίζω να βρεθεί λύση. Αυτό είναι στα δικά μας χέρια, στην ελληνική κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά.

«Δε μπορούμε αυτή τη στιγμή να βρούμε πουθενά αλλού χρήματα παρά μόνο από τους εταίρους μας, φτάνει να καταλήξουμε σε μία διαπραγμάτευση που θα είναι αξιόπιστη», τόνισε η κυρία Μπακογιάννη, λέγοντας ότι ούτε η Ρωσία μπορεί να μας δώσει τα λεφτά που χρειαζόμαστε. 

«Σύμφωνα με πληροφορίες μου η Ρωσία θα άρει το εμπάργκο προς τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα», υπογράμμισε, ωστόσο.

«Η ΝΔ πρέπει να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ προς τη σωστή γραμμή. Οφείλει να τον βοηθήσει», σχολίασε,  σημειώνοντας παράλληλα πως θα είναι αντίθετη σε νομοσχέδια που δεν είναι λογικά, όπως εκείνο του Παρασκευόπουλου που θα αφήσει ελεύθερο τον Ξηρό. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης