Ποτάμι: Να σταματήσουν να παίζουν με τη φωτιά

Ποτάμι: Να σταματήσουν να παίζουν με τη φωτιά

Τονίζει ότι «ο ένας μετά τον άλλο τα στελέχη της παίρνουν θέση στα χαρακώματα εναντίον της Ευρώπης και όχι εναντίον των προβλημάτων που μαστίζουν τη χώρα»

Ποτάμι: Να σταματήσουν να παίζουν με τη φωτιά
Να σταματήσει να παίζει με τη φωτιά καλεί την κυβέρνηση το Ποτάμι, τονίζοντας ότι «ο ένας μετά τον άλλο τα στελέχη της παίρνουν θέση στα χαρακώματα εναντίον της Ευρώπης και όχι εναντίον των προβλημάτων που μαστίζουν τη χώρα».

Σύμφωνα με το Ποτάμι, αυτή τη φορά ήταν η σειρά του κ. Λαφαζάνη να μιλήσει για σύγκρουση με τους εταίρους μας στην ΕΕ και την ευρωζώνη.

«Ο κ. Τσίπρας πρέπει να συστήσει στους υπουργούς του να μην παίζουν με τη φωτιά για να γίνουν αρεστοί στις κομματικές μειοψηφίες και στο λόμπι της δραχμής», αναφέρει και τονίζει πως το κλίμα που δημιουργούν οι συνεχείς δηλώσεις περί ρήξης, «ενισχύουν την ανασφάλεια των πολιτών, με δραματικές επιπτώσεις στην πραγματική οικονομία».

Όπως τονίζει το Ποτάμι, στην κυβέρνηση δεν είναι για να εκπληρώσουν τις νεανικές ιδεοληψίες τους για μια Ελλάδα εκτός Ευρώπης αλλά για να αλλάξουν τη ζωή των πολιτών μέσα σε μια πιο δίκαιη Ευρώπη. 

«Ας αρχίσουν να δουλεύουν, λοιπόν», αναφέρει και καταλήγει αναφερόντας πως «τα συνθήματα δεν είναι δουλειά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης