Τσακαλώτος: Άφησε τη ρήξη και τώρα βλέπει «αμοιβαία λύση με τους εταίρους»

Τσακαλώτος: Άφησε τη ρήξη και τώρα βλέπει «αμοιβαία λύση με τους εταίρους»

Το πρωί είπε πως «εμείς δημιουργούμε ασάφεια στους εταίρους μας για τις προθέσεις μας σκοπίμως γιατί πρέπει να ξέρουν ότι είμαστε έτοιμοι για μια ρήξη». Όπως είπε, «αλλιώς δεν διαπραγματεύεσαι».

Τσακαλώτος: Άφησε τη ρήξη και τώρα βλέπει «αμοιβαία λύση με τους εταίρους»
Μετά τα περί ρήξης με τους εταίρους, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δηλώνει τώρα πως 
η κυβέρνηση είναι «πιο κοντά από ποτέ» σε αμοιβαία επωφελής λύση με τους εταίρους.

Σε δήλωσή του το βράδυ της Παρασκευής και προς διευκρίνηση των δηλώσεων που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό Star ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις διεθνείς οικονομικές σχέσεις τονίζει ότι η κυβέρνηση όλες αυτές τις μέρες εργάζεται εντατικά για να βρεθεί αμοιβαία επωφελής και βιώσιμη λύση με τους εταίρους.

Μάλιστα, προσθέτει πως ιδιαίτερα μετά τη Σύνοδο Κορυφής και την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Βερολίνο, είναι αισιόδοξος ότι «αυτή η λύση είναι περισσότερο κοντά από ποτέ». 

Η παραπάνω δήλωση έγινε προς διευκρίνιση δηλώσεών του το πρωί όπου ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «εμείς δημιουργούμε ασάφεια στους εταίρους μας για τις προθέσεις μας σκοπίμως γιατί πρέπει να ξέρουν ότι είμαστε έτοιμοι για μια ρήξη», σημειώνοντας πως «αλλιώς δεν διαπραγματεύεσαι».

Κλείσιμο
Ολόκληρη η δήλωση του κ. Τσακαλώτου: 

«Όλες αυτές τις μέρες εργαζόμαστε εντατικά για να βρεθεί αμοιβαία επωφελής και βιώσιμη λύση με τους εταίρους μας. Ιδιαίτερα μετά τη Σύνοδο Κορυφής και την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Βερολίνο είμαι αισιόδοξος ότι αυτή  η λύση είναι περισσότερο κοντά  από ποτέ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης