Κουβέλης: Να μην υπάρξουν υφεσιακά μέτρα για να βγει η χώρα από την κρίση

Κουβέλης: Να μην υπάρξουν υφεσιακά μέτρα για να βγει η χώρα από την κρίση

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ δήλωσε ότι η λίστα μεταρρυθμίσεων θα είναι έτοιμη εγκαίρως και ότι αναμένει θετικό αποτέλεσμα από το Eurogroup

Κουβέλης: Να μην υπάρξουν υφεσιακά μέτρα για να βγει η χώρα από την κρίση
Διεξοδική συζήτηση για την κατάσταση της χώρας και τις διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους περιλάμβανε η συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με τον Φώτη Κουβέλη, σύμφωνα με όσα δήλωσε αμέσως μετά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Η συνάντηση, η οποία διήρκησε μισή ώρα, δεν είχε ανακοινωθεί και έγινε γνωστή λίγα λεπτά πριν την έναρξή της. Ο κ. Κουβέλης ανέφερε πως συμφώνησε με τον πρωθυπουργό ότι δεν θα πρέπει να υπάρξουν υφεσιακά μέτρα στις προτάσεις που ετοιμάζει η κυβέρνηση. «Αυτό έχει υπονομεύσει τις μεταρρυθμίσεις» είπε χαρακτηριστικά. «Στηρίζουμε την προσπάθεια της κυβέρνησης και θεωρώ ότι θα υπάρξουν θετικά μηνύματα στο επόμενο Εurogroup» σημείωσε ο κ. Κουβέλης, υπογραμμίζοντας τα στενά περιθώρια ρευστότητας που υπάρχουν και στα οποία οι εταίροι πρέπει να δείξουν ευελιξία.

Μεταξύ των θεμάτων που συζήτησαν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Κουβέλης είναι οι ενδεχόμενες αλλαγές στον ΦΠΑ και η καθιέρωση ενός δίκαιου φορολογικού συστήματος για την πάταξη της φοροδιαφυγής.

Κλείσιμο





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης