Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζητά την τιμωρία των ΟΥΚ για τα συνθήματα της παρέλασης

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζητά την τιμωρία των ΟΥΚ για τα συνθήματα της παρέλασης

Έντονη η δυσαρέσκεια της Βασιλικής Κατριβάνου - Διαβάστε τι έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook - Αντιδράσεις και από Παπαδημούλη - ΠΑΣΟΚ: «Γίνατε τυφλά υποχείρια του Καμμένου;» 

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζητά την τιμωρία των ΟΥΚ για τα συνθήματα της παρέλασης
Έντονη είναι η δυσαρέσκεια από πλευράς βουλευτών - ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και άλλων κομμάτων, αναφορικά με τα απρεπή συνθήματα αντρών των ΟΥΚ κατά τη διάρκεια της χθεσινής παρέλασης. 

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου αλλά και ο ευρωβουλευτής του ίδιου κόμματος Δημήτρης Παπαδημούλης έσπευσαν να τοποθετηθούν μέσω social media. 

Η κυρία Κατριβάνου με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έκανε λόγο για «ευθεία πρόκληση για τη δημοκρατία», ενώ ο κύριος Παπαδημούλης έγραψε: «Τα εθνικιστικά συνθήματα των ΟΥΚ στην  παρέλαση,είναι αντίθετα με την πάγια εξωτερική πολιτική της χώρας.Η κυβέρνηση οφείλει να βάλει φρένο».

Κλείσιμο



Ανακοίνωση και από το ΠΑΣΟΚ: Γίνατε τυφλά υποχείρια του Καμμένου; 


Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τα συνθήματα που φώναζαν τα ΟΥΚ στην παρέλαση, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:Τα ΟΥΚ φώναζαν στην παρέλαση στο Σύνταγμα συνθήματα αμφισβήτησης των υφιστάμενων συνόρων. Αλλά με τέτοιον ανεύθυνο Υπουργό Άμυνας τι άλλο θα περίμενε κανείς; 

Στο Αμερικανικό Κογκρέσο και για πρώτη φορά μπλόκαραν το ψήφισμα για την 25η Μαρτίου λόγω των Τζιχαντιστών που θα στείλει ο ανερμάτιστος υπουργός / πρόεδρος των ΑΝΕΛ / ιδεολογικός ανανεωτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Το θέμα όμως πάνω από όλα είναι ο πολιτικοϊδεολογικός κατήφορος του ΣΥΡΙΖΑ. Λίγη  συστολή  δεν υπάρχει; Γίνανε τυφλά υποχείρια του κ.  Καμμένου;

Θα ζητήσει κανείς ευθύνες από αυτούς που έδωσαν στα ΟΥΚ το «ελεύθερο» να διαμορφώνουν την εξωτερική πολιτική και την πολιτική εθνικής ασφάλειας;

Εθνικιστικά συνθήματα από τα ΟΥΚ στην παρέλαση

Την αντίδραση της βουλευτού προκάλεσαν τα νέα εθνικιστικά συνθήματα από τα ΟΥΚ κατά τη διάρκεια της παρέλασης.
«Και το όνειρο μας είναι / στην Πόλη εμείς να μπούμε / σημαία να υψώσουμε / τον ύμνο εμείς να πούμε», ακούγονται οι βατραχάνθωποι του Πολεμικού Ναυτικού να φωνάζουν (στο 1.24) σε βίντεο που ανάρτησε η Ευρωκίνηση στο κανάλι της στο youtube.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης