Αυγή: Ο Καμμένος καλά θα κάνει να σταματήσει τις απειλές με τους μετανάστες

Αυγή: Ο Καμμένος καλά θα κάνει να σταματήσει τις απειλές με τους μετανάστες

Η δήλωση που άναψε τα αίματα και... εξόργισε τη γνωστή στήλη θέλει τον κύριο Καμμένο να απειλεί τους δανειστές ότι αν «χτυπήσουν» την Ελλάδα, «θα δώσουμε κι εμείς στους μετανάστες χαρτιά να πάνε στο Βερολίνο»

Αυγή: Ο Καμμένος καλά θα κάνει να σταματήσει τις απειλές με τους μετανάστες
Για δηλητηριώδεις, άδικες και προκλητικές δηλώσεις κατηγορεί η εφημερίδα «Αυγή» τον Πάνο Καμμένο με όλα όσα δήλωσε πρόσφατα για τους μετανάστες. 

Η δήλωση που άναψε τα αίματα και... εξόργισε τη στήλη του Θανάση Καρτερου θέλει τον κύριο Καμμένο να απειλεί τους δανειστές ότι αν «χτυπήσουν» την Ελλάδα, «θα δώσουμε κι εμείς στους μετανάστες χαρτιά να πάνε στο Βερολίνο».

Και γράφει το άρθρο: «Πρώτον, οι μετανάστες δεν είναι τετράποδα να τα φορτώσουμε στα φορτηγά και να τα στείλουμε στην Καγελαρία. Δεύτερον, οι πάντες ξέρουν ότι η σημερινή κυβέρνηση ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο». 

Ο καταιγισμός πυρών έχει δύο αποδέκτες... από την μια τον κύριο Καμμένο και από την άλλη όλους τους Γερμανούς. Χριστιανοδημοκράτες, Σοσιαλδημοκράτες, Δημοκράτες, Ευρωπαϊστές, Αντιευρωπαϊστές.

«Από επίσημα και ανεπίσημα γερμανικά χείλη έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια όσα σέρνει η σκούπα. Τεμπέληδες, κλέφτες, διεφθαρμένοι, ανίκανοι. Μπροστά σε τέτοια συμπεριφορά, η δήλωση του Καμμένου είναι πταίσμα.. Την άρπαξαν και την περιφέρουν δήθεν οργισμένοι! Μπούρδες δηλαδή 100 φορές πιο άδικες και ηλίθιες από αυτές που τις προκάλεσε.Και 1000 φορές πιο δηλητηριώδεις.»
Κλείσιμο

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Βρε, βρε, νεύρα! Είπε ο Καμμένος - που τα συνηθίζει κάτι τέτοια και καλά θα κάνει να τα κόψει - ότι αν οι δανειστές «χτυπήσουν» την Ελλάδα, θα δώσουμε κι εμείς στους μετανάστες χαρτιά να πάνε στο Βερολίνο. 

Μια απειλή της πλάκας δηλαδή. Πρώτον, γιατί οι μετανάστες δεν είναι τετράποδα να τα φορτώσουμε στα φορτηγά και να τα στείλουμε στην Καγκελαρία. Και δεύτερον, γιατί οι πάντες ξέρουν οτι η σημερινή κυβέρνηση ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. 

Το τι ακολούθησε όμως εξαιτίας αυτής της ρουκέτας δεν λέγεται. Πόλεμος οργίλων γερμανικών δηλώσεων. Πυρ ομαδόν κατά της ελληνικής κυβέρνησης από χριστιανοδημοκράτες, σοσιαλδημοκράτες, δημοκράτες, ευρωπαϊστές, αντιευρωπαϊστές. Γερμανούς εννοείται. Όλη η αφρόκρεμα της πολιτικής των Μνημονίων επί ποδός. Να διώξουμε την Ελλάδα από τη Σένγκεν. Να της κόψουμε τα λεφτά. Να της κόψουμε το βήχα. Να την κάνουμε και να τη ράνουμε. Προς το μεγαλομανιακό φέρνει το πράγμα. Γιατί από επίσημα και ανεπίσημα γερμανικά χείλη έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια όσα σέρνει η σκούπα. Τεμπέληδες, κλέφτες, διεφθαρμένοι, ανίκανοι, μπαγαμπόντηδες. Εχουμε φάει - κι ακόμα τρώμε - θράσος και εκβιασμούς με το τσουβάλι. Εχουμε υποστεί μεταχείριση περίπου κατεχόμενης χώρας που μόνο της δικαίωμα είναι υπακοή. Μόλις προχθές ο έξοχος γερμανός υπουργός Οικονομικών εξαπέλυσε άλλο ένα θρασύτατο τελεσίγραφο. Μεταρρυθμίστε ή θα σας...

Μπροστά σε τέτοια συμπεριφορά, η δήλωση του Καμμένου είναι πταίσμα. Αλλο Ελλάδα, όμως, κι άλλο Γερμανία. Την άρπαξαν και την περιφέρουν δήθεν οργισμένοι. Επί της ουσίας ποιος πρώτος και ποιος πιο πολύ θα συγκινήσει το κοινό της Bild: Να πώς μιλάνε οι αχάριστοι Ελληνες για τη μεγάλη χώρα μας! Τολμούν να μας απειλούν! Χρησιμοποιούν τους μετανάστες για να μας κηρύξουν τον πόλεμο! 

Μπούρδες δηλαδή και ανοησίες, εκατό φορές πιο άδικες και ηλίθιες από τη δήλωση που τις προκάλεσε. Και χίλιες φορές πιο δηλητηριώδεις. 

Αν τον έλεγαν χερ Κάμμεν και έλεγε να στείλουν την Ελλάδα στην κόλαση - πόσες φορές δεν το έχουν πει οι διάφοροι χερ; - ρουθούνι δεν θα άνοιγε.

Αλλά τώρα πλημμύρισε τους εραστές των Μνημονίων, των εκβιασμών και της γερμανικής υπεροχής η οργή. Η οποία ουδόλως κάνει την εμφάνισή της όταν μιλάμε, παραδείγματος χάρη, για το Δίστομο, τις αποζημιώσεις, το αναγκαστικό δάνειο. Ο Καμμένος τούς μάρανε...




  

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης