Κοινοβουλευτική αντεπίθεση από το ΠΑΣΟΚ

Κοινοβουλευτική αντεπίθεση από το ΠΑΣΟΚ

Οι βουλευτές της Χαριλάου Τρικούπη με νέα ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη υπενθυμίζουν μια ακόμα προεκλογική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με 1,2 εκατ. ευρώ που θα εισέπραττε άμεσα από μεγαλοεπιχειρηματίες

Κοινοβουλευτική αντεπίθεση από το ΠΑΣΟΚ
Αμείωτη διατηρεί την κοινοβουλευτική επίθεση που εξαπολύει στην κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ επιχειρώντας να μετατρέψει την Βουλή σε προνομιακό του πεδίο.

Οι βουλευτές της Χαριλάου Τρικούπη με νέα ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη υπενθυμίζουν μια ακόμα προεκλογική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με 1,2 εκατ. ευρώ που θα εισέπραττε άμεσα από μεγαλοεπιχειρηματίες.

Σε κείμενο που υπογράφουν οι κ.κ. Βασίλης Κεγκέρογλου και Γιάννης Δριβελέγκας υποστηρίζουν πως προεκλογικά «είχε δεσμευτεί το  κόμμα ΣΥΡΙΖΑ μέσα στη Βουλή δια στόματος του σημερινού Αντιπροέδρου  ότι ως Κυβέρνηση, θα ανακτήσετε το ένα δισεκατομμύριο, διακόσια εκατομμύρια ευρώ (1,2 δισ. ευρώ), που κατά τις δηλώσεις του κ. Δραγασάκη και άλλων στελεχών της Κυβέρνησης σας χαρίστηκαν σε 2-3 μεγαλοεπιχειρηματίες με συγκεκριμένη τροπολογία.
Επιπλέον ο κ. Δραγασάκης (στον οποίο ο κανονισμός δεν επιτρέπει να υποβάλλομε ερώτηση) είχε δηλώσει ότι: «Τα ονόματα αυτών που ωφελήθηκαν θα τα αποκαλύψει η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στη Βουλή»».

Ρωτούν δε τον κ. Βαρουφάκη τι προτίθεται να κάνει προκειμένου να εισπράξει το ποσό προκειμένου να μην δεσμευτούν επιδοτήσεις και ενισχύσεις αγροτών και ανέργων για την εκπλήρωση των διεθνών υποχρεώσεων της χώρας.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης