Καλύβης (ΣΥΡΙΖΑ): Η λύση των εκλογών μπορεί να είναι και θετική

Καλύβης (ΣΥΡΙΖΑ): Η λύση των εκλογών μπορεί να είναι και θετική

«Αν προκύψει μια οριακή κατάσταση η κυβέρνηση θα πρέπει να ρωτήσει και τον κόσμο μέσω εκλογών ή δημοψηφίσματος»

Καλύβης (ΣΥΡΙΖΑ): Η λύση των εκλογών μπορεί να είναι και θετική
Δεν απέκλεισε ως λύση την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, εφόσον η κυβέρνηση χρειαστεί να κάνει σημαντικές επιλογές ο Αλέκος Καλύβης.

«Η λύση των εκλογών μπορεί να είναι και θετική έστω και αν είναι σε ένα κοντινό χρονικό διάστημα. Εξαρτάται τις συνθήκες», τόνισε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας το πρωί στο Mega επισημαίνοντας πως αν προκύψει μια οριακή κατάσταση η κυβέρνηση θα πρέπει να ρωτήσει και τον κόσμο μέσω εκλογών ή δημοψηφίσματος. Τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι μόνο οι εκλογές, είναι και το δημοψήφισμα, είναι και μια σειρά άλλες διαδικασίες».

Και πρόσθεσε: «Αν φθάσουμε στο σημείο να πούμε ότι "κοιτάχτε έχουμε φθάσει σε αυτό το οριστικό συμπέρασμα" δεν είναι κανένας που θα κοροϊδέψει τον κόσμο. Θα πούμε την αλήθεια στο λαό. Αυτό είναι σαφές. Και με αυτή την έννοια λέω δεν θα πούμε στο μέλλον το κρέας - ψάρι».

«Προφανώς εμείς θέλουμε να κυβερνήσουμε μαζί με τον λαό και θέλουμε σε κρίσιμες φάσεις αν υπάρχουν επιλογές που πρέπει να κάνουμε να ρωτήσουμε τον κόσμο» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καλύβης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης