Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Δεν θα βαφτίσουμε το κρέας-ψάρι»

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Δεν θα βαφτίσουμε το κρέας-ψάρι»

«Το Κοινοβούλιο δεν ψηφίζει επιστολές» λέει η Πρόεδρος της Βουλής και προειδοποιεί ότι «η κοινοβουλευτική ομάδα δεν θα δεχθεί να μην υλοποιηθούν οι προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ»

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Δεν θα βαφτίσουμε το κρέας-ψάρι»
Στην πρώτη της συνέντευξη ως Πρόεδρος της Βουλής, η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολιάζοντας την τετράμηνη παράταση της δανειακής σύμβασης που συμφωνήθηκε για την Ελλάδα, επαναλαμβάνει τη φράση που χρησιμοποίησε και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος. «Δεν θα βαφτίσουμε το κρέας-ψάρι» αναφέρει χαρακτηριστικά, εξηγεί γιατί ή ίδια είπε όχι στο να περάσει η συμφωνία από τη Βουλή, ενώ τη χαρακτηρίζει ένα συνδυασμό επιστολών και ανακοινωθέντων, που δεν ψηφίζει η Βουλή. 

Η κυρία Κωνσταντοπούλου σε δηλώσεις της στο περιοδικό UNFOLLOW τονίζει μεταξύ άλλων ότι «το Κοινοβούλιο δεν ψηφίζει επιστολές» ενώ προειδοποιεί ότι «η κοινοβουλευτική ομάδα δεν θα δεχθεί να μην υλοποιηθούν οι προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ». 

«Οι δυνάμεις που στηρίζουν την κυβέρνηση και η κοινοβουλευτική πλειοψηφία των δύο κομμάτων δεν είναι διατεθειμένες να βαφτίσουν το κρέας-ψάρι και να υπαναχωρήσουν  στις αδιαπραγμάτευτες αρχές επί τη βάση των οποίων δόθηκε η λαϊκή εντολή» λέει χαρακτηριστικά. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης