«Θερμό» επεισόδιο Ασημακοπούλου-Βλάχου στη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ

«Θερμό» επεισόδιο Ασημακοπούλου-Βλάχου στη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ

Ασημακοπούλου: «Με τόση κριτική αναρωτιέται κανείς γιατί είστε ακόμα μαζί μας» - Βλάχος: «Μας βρήκατε εδώ» - Αιχμές της πρώην εκπροσώπου Τύπου του κόμματος για παραίτηση Σαμαρά 

«Θερμό» επεισόδιο Ασημακοπούλου-Βλάχου στη συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ
Ανέβηκαν οι τόνοι στη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ που πραγματοποιείται «κεκλεισμένων των θυρών» για να αποτιμήσει το εκλογικό αποτέλεσμα της 25ης Ιανουαρίου. Χαρακτηριστικό ήταν το «θερμό» επεισόδιο ανάμεσα στην πρώην εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και τον καραμανλικό βουλευτή Γιώργο Βλάχο, ο οποίος νωρίτερα είχε ασκήσει έντονη κριτική στην ηγετική ομάδα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Με τόση κριτική αναρωτιέται κανείς γιατί είστε ακόμα μαζί μας. Πέστε κ έναν καλό λόγο είπε χαρακτηριστικά» η κυρία Ασημακοπούλου. 

«Μας βρήκατε εδώ» απάντησε ο Γιώργος Βλάχος.  

Κλείσιμο
«Ναι αλλά τώρα είμαι και εγώ εδώ» επανήλθε η κυρία Ασημακοπούλου. Η ίδια ήταν αιχμηρή και έναντι του αιτήματος για παραίτηση του κ. Σαμαρά που είχε θέσει νωρίτερα η Ντόρα Μπακογιάννη. Η πρώην εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος θύμισε παλαιότερη συνέντευξη του Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος είχε δηλώσει ότι το μεγαλύτερο λάθος του ήταν ότι παραιτήθηκε μετά την ήττα της ΝΔ στις εκλογές του 1993. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης