Σκουρλέτης: Αδυνατώ να καταλάβω την προσέγγιση Κωνσταντοπούλου για τις ψήφους της ΧΑ

Σκουρλέτης: Αδυνατώ να καταλάβω την προσέγγιση Κωνσταντοπούλου για τις ψήφους της ΧΑ

Δεν πρέπει να συγχέει την ιδιότητά της ως Προέδρου της Βουλής με αυτήν του πολιτικού προσώπου, ανέφερε με νόημα ο υπουργός Εργασίας

Σκουρλέτης: Αδυνατώ να καταλάβω την προσέγγιση Κωνσταντοπούλου για τις ψήφους της ΧΑ
Μετά τον Νίκο Φίλη που κράτησε αποστάσεις από το σκεπτικό της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου η οποία έθεσε ζήτημα εγκυρότητας νόμων λόγω της απουσίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής από τις επίμαχες ψηφοφορίες, την αντίθεσή του εξέφρασε και ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης.

«Ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω αυτή την προσέγγιση και θα ήθελα να παρουσιαστεί ένας προβληματισμός και κάποια επιχειρήματα σε μεγαλύτερο βάθος από την ίδια προφανώς» δήλωσε ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1. 

Ερωτηθείς, παράλληλα, για το αν ο ίδιος πιστεύει ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου με τέτοιες τοποθετήσεις υπερβαίνει τις αρμοδιότητές της, απάντησε ότι ναι μεν «είναι ένα πολιτικό στέλεχος με την δικιά της πολιτική παρουσία και τις απόψεις της» αλλά έσπευσε να συμπληρώσει ότι «δεν πρέπει να συγχέεται σε καμία περίπτωση αυτή η ιδιότητά της με το ρόλο της προέδρου, είναι δύο διακριτά πράγματα».
Κλείσιμο

Όσο για το αν υπάρχει μια συγκεκριμένη θέση της κυβέρνησης απένταντι στις δηλώσεις της Προέδρου της Βουλής ο Πάνος Σκουρλέτης εκτίμησε ότι την κυβέρνηση δεν την έχει απασχολήσει αυτή τη στιγμή το θέμα που έθιξε η κυρία Κωνσταντοπούλου και «άρα φαντάζομαι ότι ο καθένας έχει τη γνώμη του και την τοποθέτησή του απέναντι σε αυτές τις δηλώσεις».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης