Spiegel: Η ελληνική κυβέρνηση είναι παρανοϊκή και βλέπει παντού ίντριγκες!

Spiegel: Η ελληνική κυβέρνηση είναι παρανοϊκή και βλέπει παντού ίντριγκες!

Aναφέρει πως αντί να έρθει αντιμέτωπη με την πραγματικότητα, η ελληνική κυβέρνηση «βλέπει» συνωμοσίες

Spiegel: Η ελληνική κυβέρνηση είναι παρανοϊκή και βλέπει παντού ίντριγκες!
Παρανοϊκή είναι η ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, το οποίο υποστηρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πάσχει από σύνδρομο καταδίωξης και βλέπει παντού ίντρικες.

Υπό τον τίτλο, «Η παράνοια της ελληνικής κυβέρνησης: ίντριγκες, ίντριγκες παντού», το περιοδικό αναφέρει πως αντί να έρθει αντιμέτωπη με την πραγματικότητα, η ελληνική κυβέρνηση «βλέπει» συνωμοσίες, τις οποίες επικαλείται για να καλύψει τις ανεπάρκειές της.

Το δημοσίευμα, το οποίο υπογράφει ο Γιώργος Χρηστίδης, αναφέρεται στο χάος που προκλήθηκε στην χώρα μας τις τελευταίες ώρες για το θέμα των μεταναστευτικών κέντρων και υποστηρίζει πως η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την ίδια δικαιολογία τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό. 

«Οι εχθροί της αριστερής κυβέρνησης βρίσκονται παντού. Στο εξωτερικό την τελευταία βδομάδα ήταν η Ισπανία και η Πορτογαλία. Οι συντηρητικές κυβερνήσεις ήθελαν να ρίξουν την κυβέρνηση της Αριστεράς στην Ελλάδα, έλεγε ο πρωθυπουργός, ενώ στο εσωτερικό είναι τα ασφαλιστικά ταμεία που αρνούνται να διαθέσουν τα αποθεματικά τους», σημειώνει ο κ. Χρηστίδης.

Όπως υποστηρίζει, ο ΣΥΡΙΖΑ προτιμάει την αναζήτηση του επόμενου εχθρού από το να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα, τονίζοντας πως «το πιο απλό πράγμα από όλα είναι να ψάχνεις έναν αποδιοπομπαίο τράγο».
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης