Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν θέτω θέμα ηγεσίας στη ΝΔ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν θέτω θέμα ηγεσίας στη ΝΔ

Δηλώσεις με αφορμή την αυριανή κρίσιμη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν θέτω θέμα ηγεσίας στη ΝΔ
Τη θέση ότι δεν πρόκειται να θέσει θέμα ηγεσίας στη ΝΔ κατά την αυριανή κρίσιμη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αυτό που πρέπει να γίνει είναι μια γενναία και ειλικρινής αυτοκριτική για την ήττα στις εκλογές», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ συνέχισε, αναφέροντας.

«Πρέπει καταρχάς να γίνει μία γενναία και ειλικρινής αυτοκριτική για το εκλογικό αποτέλεσμα, το οποίο πράγματι δεν ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για τη Ν.Δ. 

Κλείσιμο
Θα πρέπει να χαραχθεί μία στρατηγική ώστε η ΝΔ να αποκτήσει πάλι έναν πιο σύγχρονο πολιτικό λόγο, να ανοιχθεί σε κοινωνικά στρώματα τα οποία φαίνεται ότι δεν την ακούν, αυτό καταδεικνύεται και από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, να προσελκύσει νέο στελεχιακό δυναμικό και να λειτουργεί με μεγαλύτερη συλλογικότητα. 

Αυτά είναι μείζονα ζητήματα τα οποία πιστεύω θα συζητηθούν αύριο και πρέπει να συζητηθούν με καλή διάθεση και χωρίς ακραίες αντιπαραθέσεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.
«Είμαστε ένα κόμμα δημοκρατικό, θα πρέπει να ενθαρρύνουμε πιο τακτικές συνεδριάσεις οργάνων, να μην φοβόμαστε τον εσωκομματικό διάλογο. 

Πιστεύω ότι η ΝΔ για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις των καιρών και για να μπορέσει να εκφράσει πάλι μία πειστική εναλλακτική προς μία κυβερνητική πολιτική η οποία αυτή τη στιγμή θέλει να αλληθωρίσει προς τον ρεαλισμό, πλην όμως ο προεκλογικός της λόγος δεν της επιτρέπει να το κάνει. 

Εμείς πρέπει να αρθρώσουμε ένα πειστικό εναλλακτικό αφήγημα σε αυτό το κυβερνητικό σχήμα το οποίο αυτή τη στιγμή πατάει σε δύο βάρκες και πρέπει να αλλάξουν και πολλά πράγματα στη Νέα Δημοκρατία» υπογράμμισε ο κ.Μητσοτάκης σε σημερινή του ραδιοφωνική συνέντευξη στο Real Fm.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης