Συνέντευξη Τύπου Ζωής από... Βουλή production

Συνέντευξη Τύπου Ζωής από... Βουλή production

Υπάλληλοι του κοινοβουλίου έχουν μεταφέρει τετραθέσιους καναπέδες και πολυθρόνες - Οι τεχνικοί του καναλιού της Βουλής έχουν ήδη στήσει τρεις κάμερες και υπερσύγχρονο σύστημα μεταφοράς εικόνας και ήχου


Συνέντευξη Τύπου Ζωής από... Βουλή production
Υπερπαραγωγή θα είναι η συνέντευξη Τύπου που αναμένεται να δώσει η νέα πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου σήμερα στις 6 το απόγευμα.

Από το πρωί υπάλληλοι του κοινοβουλίου έχουν διαμορφώσει κατάλληλα τους χώρους του Εντευκτηρίου, μεταφέροντας τους τετραθέσιους καναπέδες και τις πολυθρόνες και βάζοντας στην θέση τους τουλάχιστον εξήντα καρέκλες για να υποδεχθούν τους δημοσιογράφους όλων των μέσων.

Παράλληλα, οι τεχνικοί του καναλιού της Βουλής έχουν ήδη στήσει τρεις κάμερες και υπερσύγχρονο σύστημα μεταφοράς εικόνας και ήχου καθώς η συνέντευξη θα μεταδοθεί «ζωντανά». Τη διαδικασία θα συντονίσει ο προϊστάμενος του γραφείου Τύπου της Βουλής Τάκης Κάμπρας.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Κωνσταντοπούλου αναμένεται να ενημερώσει για τις σαρωτικές αλλαγές που ετοιμάζει στην λειτουργία του κοινοβουλίου. Μεταξύ αυτών θα περιλαμβάνεται και ο νέος προγραμματισμός συνεδριάσεων Ολομέλειας και κοινοβουλευτικών επιτροπών, ώστε να διευκολυνθούν στη συμμετοχή τους οι βουλευτές και παράλληλα να μπορούν οι πολίτες να παρακολουθούν τις κρίσιμες διεργασίες. Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι οι επιτροπές θα περιοριστούν σε πρωινές συνεδριάσεις και η Ολομέλεια θα συνεδριάζει μόνο το απόγευμα.

Πέραν αυτών, η πρόεδρος θα μιλήσει και για ορισμένα «προβληματικά» φαινόμενα που ανακάλυψε κατά τις πρώτες ημέρες της θητείας της και είναι αποφασισμένη να τα αντιμετωπίσει αποφασιστικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης