Όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου βγάζει selfie με μαθητές

Όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου βγάζει selfie με μαθητές

Η πρόεδρος της Βουλής υποδέχθηκε μαθητές Λυκείου της Ζακύνθου, μίλησε μαζί τους για την διαδικασία εξετάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και έβγαλε selfie

Όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου βγάζει selfie με μαθητές
Τα μαθητικά της χρόνια αναπόλησε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά την διάρκεια συνομιλίας της με μαθητές Λυκείου της Ζακύνθου που επισκέφθηκαν το Κοινοβούλιο και ζήτησαν από την πρόεδρο να τους συναντήσει.

Παιδιά και καθηγητές παρουσίασαν στην κυρία Κωνσταντοπούλου τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αλλά και την «αντεκπαιδευτική» όπως είπαν διαδικασία εξετάσεων εισαγωγής στα Πανεπιστήμια. 

Σε εκείνο το σημείο η Πρόεδρος τους αποκάλυψε ότι και για την ίδια η εμπειρία των εξετάσεων ήταν «τραυματική» γεγονός που την ώθησε να γράψει άρθρο στην σχολική εφημερίδα με τίτλο «Ζωή Δέσμια» με το οποίο επέκρινε το τότε σύστημα πανελλαδικών εξετάσεων. Το άρθρο μάλιστα αναδημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία».

Κλείσιμο
Η πρόεδρος κάλεσε τους μαθητές να την υποβάλλουν σε «εξέταση» και να τις κάνουν ερωτήσεις. Μια από αυτές ήταν εάν η ίδια διατηρεί λογαριασμό στο instagram. Τους είπε πως δεν είναι δικτυωμένη στα κοινωνικά δίκτυα ωστόσο δεν αρνήθηκε να βγάλει αρκετές selfie μαζί τους.   




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης