ΠΑΣΟΚ: H κυβέρνηση θα μπορούσε να αλλάξει τη διοίκηση της ΔΕΗ

ΠΑΣΟΚ: H κυβέρνηση θα μπορούσε να αλλάξει τη διοίκηση της ΔΕΗ

Σχολιάζει επιθετικά το θέμα που έχει προκύψει με τη συλλογική σύμβαση που υπέγραψε η ΔΕΗ

ΠΑΣΟΚ: H κυβέρνηση θα μπορούσε να αλλάξει τη διοίκηση της ΔΕΗ
Επιθετικά σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ το θέμα που έχει προκύψει με τη συλλογική σύμβαση που υπέγραψε η ΔΕΗ, ζητώντας «επιτέλους λίγη σοβαρότητα» και προσθέτοντας  ότι η κυβέρνηση «θα μπορούσε να αλλάξει τη διοίκηση της ΔΕΗ Α.Ε.».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, τονίζεται ότι «μπορούσαν επίσης να πουν στην ΔΕΗ Α.Ε. να μην υπογράψει με την ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ».

«Δεν λένε τίποτα επί της ουσίας. Είναι πρωτοφανής και υποκριτικός ο ισχυρισμός της κυβέρνησης, ότι δεν γνώριζε για την υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης μεταξύ της ΓΕΝΟΠ και της ΔΕΗ. Επιπλέον δεν δηλώνουν διαφωνία ούτε πρόθεση επανόρθωσης», αναφέρει και υπογραμμίζει ότι ο αρμόδιος υπουργός κ. Λαφαζάνης «και ήξερε και μπορούσε».

«Από την άλλη, ο επί της ουσίας συναρμόδιος υπουργός Οικονομικών, δήλωσε άγνοια κινούμενος στο προσφιλές του δόγμα της δημιουργικής ασάφειας. Ποιος τους πιστεύει;», προσθέτει το ΠΑΣΟΚ.

«Ας σταματήσουν να ψεύδονται ασυστόλως στη κυβέρνηση και ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Και φυσικά να μην διανοηθούν να προχωρήσουν σε αύξηση των τιμολογίων του ηλεκτρικού ρεύματος», καταλήγει.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης