«Αποκεφαλισμούς» αξιωματικών των Ενόπλων Δυναμεων καταγγέλλει η ΝΔ

«Αποκεφαλισμούς» αξιωματικών των Ενόπλων Δυναμεων καταγγέλλει η ΝΔ

Καλεί την κυβέρνηση «να εγκαταλείψει την πολιτική των διώξεων με κομματικά κριτήρια και ρεβανσιστικά σύνδρομα»

«Αποκεφαλισμούς» αξιωματικών των Ενόπλων Δυναμεων καταγγέλλει η ΝΔ
Για προκλητικό ποδοπάτημα της έννοιας της αξιοκρατίας κατηγορεί τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ η ΝΔ, αναφερόμενη στις χθεσινές κρίσεις ανωτάτων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων όπου, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «αποστρατεύοντας δεκάδες ικανότατων αξιωματικών που υπηρετούσαν σε θέσεις υψηλής ευθύνης και εκτελούσαν με ζήλο και αυταπάρνηση το καθήκον τους».

Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ τονίζεται πως «οι χθεσινές κρίσεις παραπέμπουν σε άλλες, αλήστου μνήμης εποχές, κατά τις οποίες έμπειρα και ικανότατα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, στην κυριολεξία "αποκεφαλίζονταν" από πολιτικές ηγεσίες με καθαρά κομματικά κριτήρια και από εκδικητική διάθεση».

Η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της καταδικάζει, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «την απόφαση καρατόμησης των ανώτατων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. Και την καλεί να εγκαταλείψει την πολιτική των διώξεων με κομματικά κριτήρια και ρεβανσιστικά σύνδρομα, γιατί η τακτική της αυτή οδηγεί στην υπονόμευση του έργου των στελεχών του Στρατού, του Ναυτικού και της Αεροπορίας».

Κλείσιμο
«Η σημερινή κυβέρνηση πρέπει να γνωρίζει ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα εγκαταλείψει να υπερασπίζεται το δίκαιο των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και θα καταγγέλλει στη Βουλή οποιαδήποτε αδικία σε βάρος τους» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης