Ποτάμι: Ο Τσίπρας θα βγει χαμένος αν μπλέξει στους εσωκομματικούς συσχετισμούς

Ποτάμι: Ο Τσίπρας θα βγει χαμένος αν μπλέξει στους εσωκομματικούς συσχετισμούς

Το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη στέλνει μήνυμα προς τον Τσίπρα να φέρει στη Βουλή τη συμφωνία ώστε να εξασφαλίσει τη μεγαλύτερη δυνατή στήριξη

Ποτάμι: Ο Τσίπρας θα βγει χαμένος αν μπλέξει στους εσωκομματικούς συσχετισμούς
Συμβουλές προς τον Αλέξη Τσίπρα για το πώς πρέπει να διαχειρστεί τις εσωκομματικές αντιδράσεις για τη συμφωνία έδωσε με ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο πρωθυπουργός θα βγει χαμένος αν εγκλωβιστεί στο παιχνίδι των εσωκομματικών συσχετισμών, αλλά προπάντων θα βγει χαμένη η χώρα. Παράλληλα στέλνει μήνυμα προς τον Τσίπρα να φέρει στη Βουλή τη συμφωνία ώστε να εξασφαλίσει τη μεγαλύτερη δυνατή στήριξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ποταμιού αναφέρει:
Κλείσιμο

«Με έκπληξη ο ελληνικός λαός πληροφορήθηκε ότι το 40% των στελεχών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκε τελικά κατά της συμφωνίας και του προγράμματος μεταρρυθμίσεων που συνομολογήθηκε με τους εταίρους στο τελευταίο Eurogroup. Οι συσχετισμοί όμως στους κομματικούς μηχανισμούς δεν πρέπει να ακυρώσουν για άλλη μια φορά τις αλλαγές, που έχει ανάγκη η χώρα. Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να προχωρήσει μπροστά, να φέρει τη συμφωνία στη Βουλή ώστε να εξασφαλίσει την ευρύτερη δυνατή στήριξη. Να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις για το συμφέρον των πολλών. Αν εγκλωβιστεί στα παιχνίδια των εσωκομματικών συσχετισμών, θα βγει χαμένος και ο ίδιος αλλά προπάντων θα βγει χαμένη η χώρα».  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης