Καμμένος: Με θητεία ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ και οι αρχηγοί των τριών Επιτελείων

Καμμένος: Με θητεία ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ και οι αρχηγοί των τριών Επιτελείων

Τα σενάρια που εξετάζονται είναι δύο, με  2+1 χρόνια ή 2+2 χρόνια, «προκειμένου να υπάρχει από εδώ και πέρα μια πιο εύρυθμη λειτουργία στις Ένοπλες Δυνάμεις»

Καμμένος: Με θητεία ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ και οι αρχηγοί των τριών Επιτελείων
Την πρόθεση της κυβέρνησης να νομοθετήσει τη θητεία για τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ και τους αρχηγούς των τριών Επιτελείων ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος στην τελετή παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων του Αρχηγού ΓΕΣ και του Αρχηγού ΓΕΑ.

Όπως αποκάλυψε τα σενάρια που εξετάζονται είναι δύο, με  2+1 χρόνια ή 2+2 χρόνια, «προκειμένου να υπάρχει από εδώ και πέρα μια πιο εύρυθμη λειτουργία στις Ένοπλες Δυνάμεις».

Απευθυνόμενος και στους δύο απερχόμενους αρχηγούς τον Στρατηγό Χρίστο Μανωλά και τον Πτραρχο Ευάγγελο Τουρνά ο υπουργός Άμυνας τόνισε ότι «φεύγοντας στην αποστρατεία παραμένετε στην εφεδρεία και θα αποτελείτε πολύτιμους συμβούλους και για εμάς, αλλά και για τις επόμενες Πολιτικές Ηγεσίες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας».

Κλείσιμο
Εξέφρασε τέλος την ευχή οι επόμενοι Αρχηγοί «να ακολουθήσουν το δικό σας παράδειγμα, την αξιοσύνη σας και την προσφορά σας στην Πατρίδα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης