Αδωνις «αποθεώνει» Βαρουφάκη για την..."πνευματική δύναμη του ευφυή κ. Σόιμπλε "

Αδωνις «αποθεώνει» Βαρουφάκη για την..."πνευματική δύναμη του ευφυή κ. Σόιμπλε "

«Θεός» ο υπουργός, αν τα λέγαμε εμείς αυτά που λέει θα μας έλεγαν γερμανοτσολιάδες, λέει ο βουλευτής της ΝΔ 

Αδωνις «αποθεώνει» Βαρουφάκη για την..."πνευματική δύναμη του ευφυή κ. Σόιμπλε "
Είναι «θεός» ο Βαρουφάκης λέει, όχι κάποια φανατική θαυμάστρια του υπουργού Οικονομικών και του στυλ του, αλλά... ο Άδωνις Γεωργιάδης! 

Ο βουλευτής της ΝΔ χρησιμοποιεί ειρωνικά βέβαια τον χαρακτηρισμό, θέλοντας όμως να δηλώσει πως συμφωνεί με όσα λέει ο Γιάνης Βαρουφάκης και να τονίσει πως το κοινό θα τον είχε κατακεραυνώσει αν τα έλεγε εκείνος: «Καλά αν είχαμε πει εμείς αυτά που είπε ο Βαρουφάκης στον Ντράγκι, γερμανοτσολιάδες θα μας ανέβαζαν, Μερκελιστές θα μας κατέβαζαν! Θεός» γράφει ο κύριος Γεωργιάδης στον λογαριασμό του στο Twitter.

Κλείσιμο



«"Δεν θα δανειστούμε από την Ρωσία ποτέ" Γιάνης Βαρουφάκης στον Μάριο Ντράγκι....γιατί μας βρίζατε ρε παιδιά τόσα χρόνια; Ένα Συγγνώμη» ζητά από τους πολίτες και τους πολιτικούς του αντιπάλους ο κύριος Γεωργιάδης, ενώ συνεχίζει με μία ευθεία βολή προς τον υπουργό Οικονομικών: «"Είμαι Υπουργός μίας χρεοκοπημένης Χώρας"...ΓΑΠ 2010 ή Γιάνης Βαρουφάκης 2015;....το δεύτερο...».





Και πάλι, εκφράζοντας το... προσωπικό του παράπονο, ο κύριος Γεωργιάδης επισημαίνει τις δηλώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη για τον Βολφγκανγκ Σόιμπλε. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης