Βέμπερ: Μην παρασύρεστε από το γλυκό δηλητήριο του λαϊκισμού του Τσίπρα

Βέμπερ: Μην παρασύρεστε από το γλυκό δηλητήριο του λαϊκισμού του Τσίπρα

«Προειδοποιώ τον πρόεδρο των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, τον πρόεδρο Ολάντ και τον Ιταλό πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι... Θα πρέπει τώρα να ταχθούν ξεκάθαρα υπέρ των μεταρρυθμίσεων και να αποστασιοποιηθούν από ακραίες θέσεις»

Βέμπερ: Μην παρασύρεστε από το γλυκό δηλητήριο του λαϊκισμού του Τσίπρα
Έκκληση να αποστασιοποιηθούν από τον Αλέξη Τσίπρα απηύθυνε στους ηγέτες των Ευρωπαίων σοσιαλδημοκρατών ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ.

«Προειδοποιώ τον πρόεδρο των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, τον πρόεδρο Ολάντ και τον Ιταλό πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι να μην παρασυρθούν από το γλυκό δηλητήριο του λαϊκισμού του Αλέξη Τσίπρα. Θα πρέπει τώρα να ταχθούν ξεκάθαρα υπέρ των μεταρρυθμίσεων και να αποστασιοποιηθούν από ακραίες θέσεις», είπε ο χριστιανοκοινωνιστής πολιτικός στην διαδικτυακή έκδοση της γερμανικής εφημερίδας.

Πριν από μερικά χρόνια η ΕΕ είχε επιβάλλει κυρώσεις στην Αυστρία επειδή η ακροδεξιοί του Γεργκ Χάιντερ συμμετείχαν στην κυβέρνηση.
Κλείσιμο

Δεν πρέπει όμως τώρα η Ευρώπη να στρέψει αλλού το βλέμμα μόνο και μόνο επειδή έχουμε να κάνουμε με κυβέρνηση της Αριστεράς, τόνισε ο Γερμανός πολιτικός.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης