Τι συζήτησαν Ντόρα - Καραμανλής

Τι συζήτησαν Ντόρα - Καραμανλής

Τα εσωκομματικά θέματα της Νέας Δημοκρατίας δεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης

Τι συζήτησαν Ντόρα - Καραμανλής
Τα εσωκομματικά θέματα της Νέας Δημοκρατίας δεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης της Ντόρας Μπακογιάννη και με τον Κώστα Καραμανλή, όπως η ίδια η κυρία Μπακογιάννη αποκάλυψε, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, λίγα λεπτά μετά τις 11 το πρωί της Παρασκευής.



Κλείσιμο
Σε δηλώσεις της σε δημοσιογράφους, η κυρία Μπακογιάννη είπε πως συζήτησε με τον πρώην πρωθυπουργό μια πρόταση που της είχε γίνει από τον Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), ενόψει της κρίσης Ρωσίας - Ουκρανίας.



Η κυρία Μπακογιάννη είπε πως αποδέχθηκε την πρόταση η οποία αφορούσε στο να συμμετέχει σε ένα 15μελές συμβούλιο το οποίο θα διαχειριστεί την κρίση που έχει ξεσπάσει.



«Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει συγκεκριμένα θέματα να αντιμετωπίσει», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως θα αποδεχθεί την πρόταση και θα προχωρήσει στις συζητήσεις.

Ωστόσο, τόνισε πως δεν συζήτησε με τον κ. Καραμανλή για τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας, σημειώνοντας ότι αυτό που προέχει τώρα είναι η χώρα για αυτό και υπογράμμισε ότι θα κάνει «ό,τι είναι δυνατόν» για να στηρίξει τη πατρίδα.

«Ξέρω την πάγια θέση του κ. Καραμανλή. Η πάγια θέση του πρώην πρωθυπουργού είναι γνωστή σε όλους, δεν χρειάζεται να σας τη πω» υπογράμμισε.

Αμέσως μετά, στο γραφείο του Κώστα Καραμανλή, έφθασε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας ο οποίος δήλωσε ότι είναι σημαντικό «να δούμε τα αίτια και τους υπαίτιους της ήττας, για να δούμε πως θα διαφυλάξουμε την ενότητα της παράταξης»

Όπως είπε, «αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνει διάλογος και είναι λογικό να γίνει και με τον Κώστα Καραμανλή, που είναι ο εγγυητής της ενότητας της παράταξης», ενώ σε ερώτηση αν θέτει θέμα ηγεσίας απάντησε: «Θα συνεδριάσουν τα όργανα. Θα κάνουμε τη συζήτηση. Τώρα χρειάζεται νηφαλιότητα και ψυχραιμία. Ο,τι άλλο πούμε τώρα, είναι περιττό».

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως ήταν η πρώτη φορά που ανακοινώθηκε συνάντηση του κ. Καραμανλή, μετά την αποχώρησή του από την ηγεσία της ΝΔ. Μάλιστα, πληροφορίες ανέφεραν πως στο επίκεντρο της συνάντησης του πρώην πρωθυπουργού με την κυρία Μπακογιάννη επρόκειτο να βρεθεί  το μέλλον της κεντροδεξιάς παράταξης, αλλά και το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης