Στις 7 Φεβρουαρίου η πρώτη πανελλαδική συνδιάσκεψη του κόμματος Παπανδρέου

Στις 7 Φεβρουαρίου η πρώτη πανελλαδική συνδιάσκεψη του κόμματος Παπανδρέου

Στόχος το ΚΙΔΗΣΟ να συγκροτηθεί σε κόμμα και να αποκτήσει πανελλαδική οργάνωση

Στις 7 Φεβρουαρίου η πρώτη πανελλαδική συνδιάσκεψη του κόμματος Παπανδρέου
Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, ξεκινούν οι διαδικασίες συγκρότησης του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών σε κόμμα, με στόχο να αποκτήσει πανελλαδική οργάνωση, να αρχίσει η διαβούλευση σε όλες τις ομάδες αυτοοργάνωσης, και να ανοίξει ο δρόμος για το πρώτο συνέδριο. Στο μεταξύ, μέχρι το συνέδριο, θα εκλεγούν τα τοπικά και ενδιάμεσα όργανα, ενώ τα ανώτερα όργανα θα εκλεγούν στο συνέδριο.

Η πρώτη πανελλαδική συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ το Συνέδριο «θα καθορίσει τις ιδεολογικές και πολιτικές θέσεις, όπως και τις μορφές αυτοοργάνωσης και δικτύωσης του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών».

Στη Συνδιάσκεψη, θα συμμετάσχουν όσοι υπέγραψαν την Ιδρυτική Διακήρυξη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, οι υποψήφιοι Βουλευτές, όσοι συμμετείχαν στις Ομάδες Πρωτοβουλίας και τα Δίκτυα Αυτοοργάνωσης σε όλη τη χώρα και οι εθελοντές.

Η 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, αποτελεί την αφετηρία του διαλόγου για την οικοδόμηση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. Την αφετηρία ενός διαλόγου με συμμετοχικά και κινηματικά χαρακτηριστικά, που σκοπό έχει να προσδιορίσει και να αναδείξει το σύγχρονο στίγμα αλλά και την καινοτόμο δράση των προοδευτικών δυνάμεων του δημοκρατικού σοσιαλισμού και της αριστεράς, με νέες μορφές οργάνωσης και δράσης, με διακριτό στίγμα έναντι της συντήρησης και με ολοκληρωμένες θέσεις και προτάσεις για την έξοδο από την κρίση και την μετάβαση στην Μεταπελατειακή Ελλάδα» καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης