Σουλτς σε Θεοδωράκη: Θα προτιμούσα ο ΣΥΡΙΖΑ να είχε συνεργαστεί με το «Ποτάμι»

Σουλτς σε Θεοδωράκη: Θα προτιμούσα ο ΣΥΡΙΖΑ να είχε συνεργαστεί με το «Ποτάμι»

Με το προεκλογικό φυλλάδιο του Ποταμιού στα χέρια τον υποδέχθηκε ο κ. Θεοδωράκης

Σουλτς σε Θεοδωράκη: Θα προτιμούσα ο ΣΥΡΙΖΑ να είχε συνεργαστεί με το «Ποτάμι»
Στα Γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο κέντρο της Αθήνας έγινε το απόγευμα της Πέμπτης η συνάντηση του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς με τον αρχηγό του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο κύριος Θεοδωράκης υποδέχθηκε τον κύριο Σουλτς κρατώντας στα χέρια το προεκλογικό φυλλάδιο, όπου αναφέρονται αναλυτικά οι θέσεις του κόμματος.

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικά θερμό κλίμα και κράτησε περίπου σαράντα λεπτά.

Κλείσιμο
«Θα προτιμούσα ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαζόταν στην κυβέρνηση με το Ποτάμι και όχι με τους Ανεξάρτητους Έλληνες», τόνισε αμέσως μετά τη συνάντηση ο κύριος Σουλτς. Σε κάθε περίπτωση είπε σέβομαι τις όποιες επιλογές, ενώ κατέληξε λέγοντας πως « η σημερινή αντιπολίτευση είναι η αυριανή κυβέρνηση».


«Κι ας μην ξεχνάμε, η σημερινή αντιπολίτευση είναι η κυβέρνηση του αύριο» πρόσθεσε ο κ. Σουλτς, τονίζοντας ότι το Ποτάμι είναι έτοιμο να αναλάβει ευθύνες για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.

Ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε ότι το Ποτάμι θα βοηθήσει τις μεταρρυθμίσεις αν τις αποφασίσει η κυβέρνηση, καθώς και σε όποια σύγκρουσή της για τη φοροδιαφυγή και την πάταξη της διαφθοράς. 

«Μένει η κυβέρνηση να κάνει τις κινήσεις κι εμείς θα είμαστε αρωγοί» τόνισε.

Ο κ. Θεοδωράκης πρότεινε την πραγματοποίηση την άνοιξη μεγάλης ευρωπαϊκής διάσκεψης στην Αθήνα, με τον τίτλο «Η Ευρώπη είναι εδώ», την οποία θα στηρίξει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και με την παρουσία του.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης