Καυγάς Κοτζιά-Άδωνι στο Twitter για την εξωτερική πολιτική

Καυγάς Κοτζιά-Άδωνι στο Twitter για την εξωτερική πολιτική

Αφορμή αποτέλεσε ανάρτηση του νέου υπουργού Εξωτερικών για την «δημοκρατική εξωτερική πολιτική» - Να απαντήσει στις κατηγορίες περί εξαγορασμού του από τον Πούτιν τον κάλεσε ο βουλευτής της ΝΔ

Καυγάς Κοτζιά-Άδωνι στο Twitter για την εξωτερική πολιτική
Άγριος καυγάς μέσω Twitter ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη.

Αφορμή αποτέλεσε η ανάρτηση του Νίκου Κοτζιά μετά την γεμάτη ένταση τελετή παράδοσης-παραλαβής από τον Ευάγγελο Βενιζέλο (διαβάστε περισσότερα
εδώ) ότι το «σύστημα εξάρτησης ήδη ενοχλείται από δημοκρατική εξωτερική πολιτική.Βρίζει ασύστολα. Επιδιώκει με πολυειδή ψεύδη να καλύψει ραγιαδισμό του».
Κλείσιμο



Για τη φράση «δημοκρατική εξωτερική πολιτική» ζήτησε διευκρινίσεις ο βουλευτής της ΝΔ καλώντας επίσης τον υπουργό Εξωτερικών να δώσει εξηγήσεις στις κατηγορίες ότι «σας έχει εξαγοράσει ο Πούτιν ή έστω στενοί του σύμβουλοι».




«Δεν με ακούς!Σου είπα πριν 2 χρόνια ότι είναι καλό να πουλάς βιβλία, καλύτερα,όμως,θα ήταν να διαβάζεις και κανένα βιβλίο» ήρθε η οργισμένη απάντηση του Νίκου Κοτζιά ο οποίος συνέχισε τις αναρτήσεις του σχετικά με την εξωτερική πολιτική διαμηνύοντας ότι «δεν μασάω».






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης