Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη Τσίπρα-Βαρουφάκη-Σταθάκη-Δραγασάκη για την έλευση Σουλτς

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη Τσίπρα-Βαρουφάκη-Σταθάκη-Δραγασάκη για την έλευση Σουλτς

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού πέρασαν την πόρτα του Μαξίμου λίγο πριν τις 6 το απόγευμα

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη Τσίπρα-Βαρουφάκη-Σταθάκη-Δραγασάκη για την έλευση Σουλτς
Ο πρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, θα είναι ο πρώτος ξένος αξιωματούχος που θα επισκεφθεί την Αθήνα και θα έχει συνάντηση, αύριο, Πέμπτη με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. 

Με αφορμή την επίσκεψή του στη χώρα σε εξέλιξη είναι από τις 6 το απόγευμα σύσκεψη του Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη, τον υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργο Σταθάκη και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη. 

Οι δύο τελευταίοι προσήλθαν μαζί με αυτοκίνητο λίγο πριν τις 6 ενώ ο πρώτος προσήλθε με τα πόδια λίγα λεπτά μετά το προγραμματισμένο ραντεβού.

Κλείσιμο


Πρόκειται για την πρώτη σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου. 

Συνεργάτες του πρωθυπουργού αναφέρουν οτι ξεκινά ουσιαστικά μια κινητικότητα για τη διαπραγμάτευση και όπως τονίζουν χαρακτηριστικά με τον Σουλτς κάνεις διαπραγμάτευση χωρίς να κάνεις διαπραγμάτευση, αφήνοντας να εννοηθεί οτι θα περάσουν μηνύματα ενόψει και της συνάντησης του ευρωπαιου αξιωματούχου με την Άνγκελα Μερκελ την Παρασκευή. 

Σημειώνεται ότι η συνάντηση Τσίπρα-Σουλτς θα πραγματοποιηθεί στις 2:30 μετά το μεσημέρι και θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις στο Μέγαρο Μαξίμου.





 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης