Μετακομίσεις στη Βουλή - ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αλλάζουν γραφεία

Μετακομίσεις στη Βουλή - ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αλλάζουν γραφεία

Οι συνεργάτες του κ. Αντώνη Σαμαρά μετακομίζουν στα γραφεία της αξιωματικής αντιπολίτευσης που βρίσκονται στο ισόγειο της Βουλής - Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς έχει ζητήσει από τον γραμματέα της Βουλής και ένα έξτρα γραφείο ως πρώην πρωθυπουργός 


Μετακομίσεις στη Βουλή - ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αλλάζουν γραφεία
Ανταλλαγή στρατοπέδων πραγματοποιούν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στη Βουλή με το προσωπικό να μεταφέρει έγγραφα, πρωτόκολλα, υπολογιστές και πίνακες ζωγραφικής.

Οι συνεργάτες του κ. Αντώνη Σαμαρά μετακομίζουν στα γραφεία της αξιωματικής αντιπολίτευσης που βρίσκονται στο ισόγειο της Βουλής και στη γωνία που «βλέπει» στη Βασιλίσσης Σοφίας και Σύνταγμα. Διαγωνίως απέναντι βρίσκεται η πτέρυγα του πρωθυπουργού όπου θα εγκατασταθούν οι συνεργάτες του κ. Αλέξη Τσιπρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς έχει ζητήσει από τον γραμματέα της Βουλής και ένα έξτρα γραφείο ως πρώην πρωθυπουργός.

Πέραν αυτού, την πτέρυγα του πρωθυπουργού πρέπει να εγκαταλείψουν και οι κ.κ. Ευάγγελος Βενιζέλος και Γιώργος Παπανδρέου.

Κλείσιμο
Τέλος με ενδιαφέρον αναμένονται οι θέσεις που θα πάρουν οι νέες Κοινοβουλευτικές ομάδες στην Ολομέλεια καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν και πάλι καβγάδες για το ποιος θα καθίσει στα μπροστινά έδρανα. Πιθανότατα θα βρεθεί ένας πρόχειρος τρόπος για να τοποθετηθούν κατά την ορκωμοσία της 5ης Φεβρουαρίου ώστε η τελική λύση να δοθεί απο το νέο Προεδρείο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης