To tweet του Νίκου Αναστασιάδη στον Τσίπρα

To tweet του Νίκου Αναστασιάδη στον Τσίπρα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε στο κρατικό ραδιόφωνο ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα τηλεφωνήσει πολύ σύντομα, εντός της ημέρας, στον κ. Τσίπρα για να τον συγχαρεί και προσωπικά 

To tweet του Νίκου Αναστασιάδη στον Τσίπρα
Η κυβέρνηση της Κύπρου συνεχάρη τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ για τη μεγάλη εκλογική νίκη της παράταξής του στις χθεσινές εκλογές και τόνισε ότι προσβλέπει σε στενή συνεργασία με την κυβέρνηση που αναμένεται να σχηματισθεί.

Ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης απέστειλε στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τρίπρα, τηλεγράφημα με το οποίο τον συγχαίρει για τη νίκη του στις χθεσινές εκλογές.

«Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε, φίλε Αλέξη», αναφέρει στο τηλεγράφημά του ο Πρόεδρος Ανατασιάδης και συνεχίζει: «Θα ήθελα θερμότατα να σε συγχαρώ για την περήφανη και ιστορική σου νίκη, ευχόμενος κάθε επιτυχία στην εντολή που ο ελληνικός λαός σου έδωσε».

Κλείσιμο

Σημειώνει ακόμη ότι ο ίδιος προσβλέπει «στη μεταξύ μας στενή και αγαστή συνεργασία, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις σε όλα τα μεγάλα θέματα, είτε αυτά αφορούν το κυπριακό πρόβλημα είτε τις οικονομικές και άλλες επιδιώξεις Ελλάδας και Κύπρου».

«Θα είμαι ιδιαίτερα ευτυχής να σε υποδεχθώ το συντομότερο στην Κύπρο», καταλήγει ο Πρέοδρος Αναστασιάδης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε στο κρατικό ραδιόφωνο ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα τηλεφωνήσει πολύ σύντομα, εντός της ημέρας, στον κ. Τσίπρα για να τον συγχαρεί και προσωπικά.

Εν τω μεταξύ, ο Νίκος Αναστασιάδης συνεχάρη τον Αλέξη Τσίπρα και μέσω twitter, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό. «Προσβλέπω στη μεταξύ μας στενή και αγαστή συνεργασία και θα είμαι ιδιαίτερα ευτυχής να σε υποδεχτώ το συντομότερο δυνατό». 



Ο κ. Χριστοδουλίδης είπε ότι η κυβέρνηση προσβλέπει σε επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην Κύπρο, αφού ο ίδιος δήλωσε ότι η πρώτη επίσκεψή του εκτός Ελλάδος θα είναι στη μεγαλόνησο. Ο εκπρόσωπος ευχήθηκε, ο κ. Τσίπρας να μπορέσει να υλοποιήσει όσα υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό, αν και παρατήρησε ότι «όλοι γνωρίζουμε τι είναι η τρόικα».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι η Κύπρος δεν ανησυχεί και κανένας δεν έχει δικαίωμα να ανησυχεί από το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ελλάδα, γιατί πρόκειται για μια καθαρή επιλογή του ελληνικού λαού. Τόνισε ότι η Κύπρος θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, επισημαίνοντας ότι Ελλάδα και Κύπρος, αν και βρίσκονται και οι δύο σε μνημόνιο, η κάθε μια έχει τις ιδιαιτερότητές της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης