Φερχόφσταντ: Το Ποτάμι μπορεί να δαμάσει τον ευρωσκεπτικισμό στην Ελλάδα

Φερχόφσταντ: Το Ποτάμι μπορεί να δαμάσει τον ευρωσκεπτικισμό στην Ελλάδα

«Το μέλλον της Ελλάδος βρίσκεται στην Ευρωζώνη και μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ελπίζω το Ποτάμι να παίξει καθοριστικό ρόλο σε οποιαδήποτε κυβέρνηση συνασπισμού», τόνισε

Φερχόφσταντ: Το Ποτάμι μπορεί να δαμάσει τον ευρωσκεπτικισμό στην Ελλάδα
Ο αρχηγός της Συμμαχίας Φιλελεύθερων και Δημοκρατών για την Ευρώπη (ALDE) στο Ευρωπαϊκό Kοινοβούλιο Γκί Φερχόφσταντ απέστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στον Σταύρο Θεοδωράκη και στο Ποτάμι για την επίδοση τους στις εκλογές.
 
Ο Βέλγος Ευρωβουλευτής δήλωσε από το site της ALDE πως «η επιτυχία του Ποταμιού που προσφέρει μια βιώσιμη εναλλακτική στα εδραιωμένα κόμματα της αριστεράς και δεξιάς, αποδεικνύει την όρεξη για μια φιλοευρωπαϊκή, μεταρρυθμιστική δύναμη στην ελληνική πολιτική σκηνή». 
 
«Το μέλλον της Ελλάδος βρίσκεται στην Ευρωζώνη και μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ελπίζω το Ποτάμι να παίξει καθοριστικό ρόλο σε οποιαδήποτε κυβέρνηση συνασπισμού. Με το μεταρρυθμιστικό τους πρόγραμμα, προσφέρουν μια αληθινή ελπίδα για το μέλλον της Ελλάδος. Είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να δαμάσει τις ευρωσκεπτικές διαθέσεις στην αριστερά και δεξιά», τόνισε ακόμη. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης