Η πρώτη αντίδραση του Σταύρου Θεοδωράκη: «Αναμένοντας τα αποτελέσματα»

Η πρώτη αντίδραση του Σταύρου Θεοδωράκη: «Αναμένοντας τα αποτελέσματα»

«Θα δοθεί σκληρή μάχη για την τρίτη θέση. Είναι μάχη δημοκρατίας καθώς η τρίτη διερευνητική δεν πρέπει να πάει στα χέρια της Χρυσής Αυγής», είπε ο αρχηγός του Ποταμιού

Η πρώτη αντίδραση του Σταύρου Θεοδωράκη: «Αναμένοντας τα αποτελέσματα»
Με χειροκροτήματα υποδέχθηκαν τα αποτελέσματα των exit polls ο Σταύρος Θεοδωράκης και οι στενοί του συνεργάτες καθώς εμφανίζουν το Ποτάμι εντός των βασικών του στόχων.
Όπως έλεγε αμέσως μετά ο κ. Θεοδωράκης ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε καθως το Ποτάμι φαίνεται ότι θα αυξήσει τα ποσοστά του σε σχέση με τις ευρωεκλογές ενώ συμπλήρωνε πως «θα δοθεί σκληρή μάχη για την τρίτη θέση. Είναι μάχη δημοκρατίας καθώς η τρίτη διερευνητική δεν πρέπει να πάει στα χέρια της Χρυσής Αυγής».

Σε κάθε περίπτωση από σήμερα ο επικεφαλής του Ποταμιού θα επενδύσει στο «χαρτί»της συναίνεσης θεωρώντας ότι οι οικονομικές συνθήκες για την χώρα δεν επιτρέπουν καθυστερήσεις και πανηγυρισμούς.

Όπως έγραψε το
Κλείσιμο
Πρώτο Θέμα, σήμερα αμέσως μετά την πρώτη ασφαλή εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος (σ.σ. αναμένεται στις 21:30) θα ζητήσει από τον αρχηγό του πρώτου κόμματος να συγκαλέσει σύσκεψη όλων των πολιτικών αρχηγών των δημοκρατικών  κομμάτων που κέρδισαν την είσοδό τους στην Βουλή. Ο ίδιος μάλιστα είπε στους συνεργάτες του πως  «η νέα εποχή ξεκινά από το βράδυ της Κυριακής.

Στις 10 το βράδυ όταν και θα έχουμε μια ασφαλή εικόνα για τα εκλογικά αποτελέσματα θα πρέπει να γίνει η πρώτη σύσκεψη πολιτικών αρχηγών με πρωτοβουλία του αρχηγού του πρώτου κόμματος. Την Κυριακή το βράδυ δεν θα είναι ώρα για πανηγύρια αλλά για συγκεκριμένες συζητήσεις και αποφάσεις». 

Μιλώντας δε στο «Πρώτο Θέμα» είπε:  «Την Δευτέρα, ότι ποσοστό και να έχουμε, δεν θα ξεκινήσουμε νέο προεκλογικό αγώνα. Την Δευτέρα προσπαθούμε να προφυλάξουμε την χώρα και να αλλάξουμε την ζωή μας».





Από το μεσημέρι βρέθηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος μαζί με τους συνεργάτες του αλλά και τους δημοσιογράφους που καλύπτουν την πολιτική επικαιρότητα προκειμένου να παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εκλογών.

Λίγο μετά τις δώδεκα το μεσημέρι επέστρεψε στην Αθήνα από τα Χανιά όπου είχε βρεθεί στην Κρήτη από χθες το βράδυ για να ψηφίσει λίγο μετά τις εννέα το πρωί, χωρίς να παραλείψει να συνομιλήσει με τους συντοπίτες του για τα πολιτικά δρώμενα αλλά και τα προβλήματα του κόσμου.

Μετά την άφιξη του στο Ελ Νενιζελος μετέβη στην Β´ Πειραιώς προκειμένου να επισκεφτεί μερικά από τα εκλογικά κέντρα της περιοχής.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης