Τζίμης Πανούσης: «Ψήφισα Γιωργάκη, για να τιμωρηθεί ο Βενιζέλος»

Τζίμης Πανούσης: «Ψήφισα Γιωργάκη, για να τιμωρηθεί ο Βενιζέλος»

«Επτά κόμματα θα έχει η επόμενη Βουλή. Σαν τις επτά πληγές του Φαραώ ή σαν την επτάφωτη λυχνία των Εβραίων», είπε

Τζίμης Πανούσης: «Ψήφισα Γιωργάκη, για να τιμωρηθεί ο Βενιζέλος»
«Επτά κόμματα θα έχει η επόμενη Βουλή. Σαν τις επτά πληγές του Φαραώ ή σαν την επτάφωτη λυχνία των Εβραίων», ήταν η προφητεία του Τζίμη Πανούση για το σημερινό εκλογικό αποτέλεσμα.

Όπως ανέφερε ο -αυτοαποκαλούμενος ως αναρχικός- σατιρικός καλλιτέχνης, «σύμφωνα με τα 'Τζίμης Polls', τα οποία είναι γνωστά από τον Οκτώβριο, το τρίτο κόμμα θα είναι η Χρυσή Αυγή. Και ο ΓΑΠ θα κάνει την έκπληξη, μπαίνοντας στη Βουλή». 

Σε ό,τι αφορά στην προσωπική του επιλογή ο δημοφιλής Τζιμάκος αποκάλυψε με παρρησία ότι στην παρούσα εκλογή παρέβη τις πάγιες συνήθειές του και ψήφισε έναν συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό. «Κάθε φορά στις εκλογές ρίχνω το φάκελο με μια φωτογραφία μου, με ένα ψάρι ή με μια φέτα μορταδέλα κ.λπ. Τώρα ψήφισα Γιωργάκη, για να τιμωρηθεί ο Βενιζέλος για όσα έχει κάνει».

Κλείσιμο
Μιλώντας σε ταυτόχρονη διακαναλική, δορυφορική κ.λπ σύνδεση με τον Alpha και το CNN, ο Τζίμης Πανούσης ανέλυσε ιστορικά τα προσκόμματα που έφερε η οικογένεια Παπανδρέου στην άνοδο της Αριστεράς στην εξουσία και διαβεβαίωσε τη μαμά του ότι το ΚΚΕ θα μπει στη Βουλή -και να μην ανησυχεί.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης