Κάρολος Παπούλιας: Προβλέπω ότι έρχονται χρόνια με προβλήματα

Κάρολος Παπούλιας: Προβλέπω ότι έρχονται χρόνια με προβλήματα

Οι πολίτες να επιδείξουν ψυχραιμία και ομοθυμία και να επιλέξουν τους καλύτερους για να στείλουν στο Κοινοβούλιο, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Κάρολος Παπούλιας: Προβλέπω ότι έρχονται χρόνια με προβλήματα
Τη δυσοίωνη πρόβλεψη ότι «έρχονται χρόνια με προβλήματα» και γι' αυτό οι Έλληνες θα πρέπει να έχουν ομόθυμη στάση και ψυχραιμία έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας απευθύνοντας έκκληση στους πολίτες, στις σημερινές κοινοβουλευτικές εκλογές, «να επιλέξει τους καλύτερους για να τους στείλει στο Κοινοβούλιο».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις 12:30 το μεσημέρι στο Νησί Ιωαννίνων.

Εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα, ο κ. Παπούλιας δήλωσε: «Είναι μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση. Ελπίζω ο ελληνικός λαός, ένας λαός που έχει μακρά πείρα, θα επιλέξει τους καλύτερους για να τους στείλει στο Κοινοβούλιο. Αλλά επειδή προβλέπω ότι τα χρόνια που έρχονται θα είναι χρόνια με προβλήματα, θα έλεγα ότι πρέπει να υπάρχει μια ομόθυμη αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων και  ψυχραιμία για να αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε κατάσταση».


Και κατέληξε: «Πιστεύω και πάλι το επαναλαμβάνω ότι αυτός ο λαός, ο ελληνικός λαός, και σοφία έχει και γνώση έχει και αποφασιστικότητα έχει». 

Κλείσιμο
Νωρίτερα, μόλις ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εισήλθε στο εκλογικό τμήμα για να ψηφίσει, κάποιος από τους πολίτες που βρισκόταν μπροστά του θέλησε να παραχωρήσει τη θέση του στον κ. Παπούλια, ωστόσο ο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευγενικά αρνήθηκε και περίμενε τη σειρά του για να ψηφίσει.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης