Ekloges@protothema.gr: Στείλτε μας τα δικά σας βίντεο και φωτογραφίες

Ekloges@protothema.gr: Στείλτε μας τα δικά σας βίντεο και φωτογραφίες

Το protothema.gr θα φιλοξενήσει όλα τα περίεργα, απρόοπτα, τα προβλήματα και τις όμορφες στιγμές της εκλογικής διαδικασίας έτσι όπως θα τις απαθανατίσουν οι ίδιοι οι αναγνώστες του – Γίνε κι εσύ ανταποκριτής μας!

Ekloges@protothema.gr: Στείλτε μας τα δικά σας βίντεο και φωτογραφίες
Γίνε κι εσύ ανταποκριτής μας. Το protothema.gr συγκεντρώνει φωτογραφίες, και βίντεο από όλα όσα συμβαίνουν στα εκλογικά κέντρα, σε όλη την επικράτεια.

Εφόσον αντιληφθείτε κάτι που θα κινήσει την προσοχή ή την περιέργειά σας, οτιδήποτε παράδοξο, ευτράπελο, αν στην περιοχή σας υπάρχουν απρόοπτα ή προβλήματα με την εκλογική διαδικασία, σηκώστε τη φωτογραφική σας μηχανή ή το κινητό σας και γίνετε κι εσείς ρεπόρτερ στην... πρώτη γραμμή, στο πρώτο ειδησεογραφικό σάιτ της χώρας.

To protothema.gr θα φιλοξενήσει τα δικά σας βίντεο και τις φωτογραφίες, θα αναδείξει τα απρόοπτα της διαδικασίας και θα βοηθήσει πρώτα απ' όλα τη δικιά σας ενημέρωση, όπως κάνει κάθε μέρα τόσα χρόνια τώρα.

Στείλτε τα δικά σας βίντεο, φωτογραφίες και mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση ekloges@protothema.gr και δείτε τα δημοσιευμένα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης