Πυρετώδεις προετοιμασίες στην Κουμουνδούρου για την εκλογική βραδιά

Πυρετώδεις προετοιμασίες στην Κουμουνδούρου για την εκλογική βραδιά

Εχει στηθεί μια μεγάλη τέντα για τη δημοσιογραφική κάλυψη των εκλογών απέναντι από την κεντρική είσοδο του γραφείου του κόμματος

Πυρετώδεις προετοιμασίες στην Κουμουνδούρου για την εκλογική βραδιά
Πυρετώδεις είναι οι διαδικασίες στην Κουμουνδούρου για την κάλυψη της αυριανής εκλογικής αναμέτρησης.

Το Γραφείο Τύπου του κόμματος κάνει κυριολεκτικά αγώνα δρόμου για να προλάβει να ετοιμάσει τους εκατοντάδες διαπιστεύσεις έπειτα από τον καταιγισμό αιτημάτων από δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο.

Για τον λόγο αυτό, έχει ήδη στηθεί μια μεγάλη τέντα για τη δημοσιογραφική κάλυψη των εκλογών απέναντι ακριβώς από την κεντρική είσοδο των γραφείων του κόμματος.

Κλείσιμο
Η τέντα αυτή στήθηκε για πρώτη φορά καθώς το ενδιαφέρον είναι πρωτοφανές και κρίθηκε ότι η αίθουσα Τύπου του τρίτου ορόφου ήταν πολύ μικρή για να φιλοξενήσει τους δημοσιογράφους και τηλεοπτικά συνεργεία από τα διεθνή μέσα.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι συσκέψεις στελεχών του κόμματος, μεταξύ των οποίων, ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του κόμματος Νίκος Παππάς και ο Γραμματέας Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας.

Δείτε φωτογραφίες




















Ο κ. Βίτσας εισήλθε στο γραφείο του ευδιάθετος και χαριτολογώντας είπε προς τον φωτογράφο του protothema.gr: «Παραδίνομαι».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης