Στους αναποφάσιστους της τελευταίας στιγμής ελπίζει ο Σαμαράς

Στους αναποφάσιστους της τελευταίας στιγμής ελπίζει ο Σαμαράς

«Πάμε δυνατά, προχωράμε, οι αναποφάσιστοι είναι πάνω από 14%», είπε ο πρωθυπουργός κατά τη σημερινή επίσκεψή του στο προεκλογικό περίπτερο της ΝΔ στο Σύνταγμα - Χαρδούβελης: Πρέπει να έρθει άμεσα η Τρόικα και να κλείσει η διαπραγμάτευση


Στους αναποφάσιστους της τελευταίας στιγμής ελπίζει ο Σαμαράς




Επίσκεψη υπό βροχή στο προεκλογικό περίπτερο της ΝΔ στο Σύνταγμα πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς το μεσημέρι του Σαββάτου.

Θέλοντας να τονώσει το ηθικό των γαλάζιων ψηφοφόρων στην σύντομη συνομιλία που είχε με τα στελέχη του είπε ότι «πάμε δυνατά, προχωράμε, οι αναποφάσιστοι είναι πάνω από 14%.




Κλείσιμο
Σύσκεψη στο Μαξίμου 

Στο μεταξύ ο πρωθυπουργός συγκάλεσε το μεσημέρι, στις 4, σύσκεψη με τη συμμετοχή του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης στο Μέγαρο Μαξίμου, εν όψει του Eurogroup της Δευτέρας.

Η έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιήθηκε, προκειμένου να συζητήσουν τις εξελίξεις μετά τις ανακοινώσεις Ντράγκι και ενόψει της συνεδρίασης του Eurogroup μεθαύριο Δευτέρα μετά τις εκλογές όπου αναμένεται να συζητηθούν και οι εξελίξεις στην Ελλάδα. Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης και εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο υπουργός Οικονομικών χαρακτήρισε θετικό γεγονός την ποσοτική χαλάρωση, και πρόσθεσε: «Πρέπει όμως να έρθει άμεσα η τρόικα στην Αθήνα και να κλείσει η διαπραγμάτευση».



Ο κ. Χαρδούβελης εμφανίστηκε αισιόδοξος και για το αποτέλεσμα των εκλογών.

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Σαμαράς θέλει να τονώσει το ηθικό των ψηφοφόρων της ΝΔ μέχρι την τελευταία στιγμή και παράλληλα να στείλει μήνυμα σταθερότητας ότι η κυβέρνηση εξακολουθεί να λειτουργεί και αυτοπεποίθησης ότι θα είναι στο Μαξίμου και την επόμενη ημέρα. 





Από το βράδυ του Σαββάτου ο πρωθυπουργός βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πύλο, όπου το πρωί της Κυριακής θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.




(Φωτογραφίες Θέμης Κανελλόπουλος)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης