Γκουσγκούνης: Ο Τσίπρας θα σκίσει στις εκλογές

Γκουσγκούνης: Ο Τσίπρας θα σκίσει στις εκλογές

Για ποιους λόγους στηρίζω τον ΣΥΡΙΖΑ - Γιατί είχα πει «όχι» στον Ανδρέα Παπανδρέου όταν to 1978 μου είχε προτείνει να πολιτευτώ με το ΠΑΣΟΚ

Γκουσγκούνης: Ο Τσίπρας θα σκίσει στις εκλογές
Η εποχή της δόξας και της αποθέωσης για τον Κώστα Γκουσγκούνη με τα τσιτάτα της λογικής «άξιος, άξιος», «δώσε και άλλο μεγάλε», «έμπαινε τσολιά μου», «πω ρε μάνα μου» και άλλα συναφή που εν πολλοίς προσδιόρισε τη δεκαετία του '70, αφού η κινηματογραφική παραγωγή εστίασε περισσότερο σε ερωτικές ταινίες, μπορεί να έχει περάσει ανεπιστρεπτί αλλά ο βασιλιάς εκείνης της εποχής, ο άρχοντας της ελληνικής τσόντας δεν φαίνεται να έχει χάσει την αίγλη και τη φήμη που τον συνοδεύει μέχρι σήμερα που έχει μεγαλώσει πια.

«Βέβαια δεν έχει σημασία η ηλικία, σημασία έχει πώς νιώθει κανείς και εγώ νιώθω γερός ακόμη. Μου αρέσει μέχρι σήμερα να απολαμβάνω τον έρωτα, όπως και το κάνω, αν και όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια με ανάξιους λόγου πολιτικούς που κυριολεκτικά μας κατάστρεψαν δεν μπορεί παρά να σε στενοχωρούν, να σε φρενάρουν, να σε κάνουν να χάνεις τη διάθεση για έρωτα, το πιο σημαντικό πράγμα που μας απέμεινε. Ήρθε επιτέλους η ώρα αυτό να αλλάξει. Ελπίζω ότι ο Τσίπρας θα καταφέρει να μας χαρίσει πάλι μία ομορφιά στην καθημερινότητα της ζωής μας με λιγότερα προβλήματα. Δεν έρχεται απλά ο Αλέξης για να… «πηδήξει» την Κυριακή τους αντιπάλους του αλλά έρχεται και θα το δείτε για να τους… «ξεσκίσει». Πάντα τον πίστευα και τον παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω σε αυτόν, είναι νέο ορεξάτο παιδί και πιστεύω θα ξημερώσει μία νέα εποχή για την Ελλάδα μας», σημειώνει μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr.

Ο ηθοποιός που κέρδισε επάξια το θρόνο του πιο ερωτικού Έλληνα ηθοποιού υπογραμμίζει ότι τα τελευταία χρόνια ασχολείται περισσότερο ενεργά με τα θέματα της πολιτικής και έτσι ήρθε κοντά στο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχει γνωρίσει ακόμη προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα αλλά θα είναι εκεί για να πανηγυρίσει τη νίκη μαζί του. Δεν αποκλείει την πιθανότητα κάποια στιγμή να πολιτευθεί, σε αυτές τις εκλογές πάντως δεν του ζητήθηκε κάτι τέτοιο.

Κλείσιμο
Μάλιστα αποκαλύπτει ότι είχε δεχτεί πρόταση το 1978 από τον Ανδρέα Παπανδρέου να πολιτευθεί αλλά του είχε αρνηθεί όπως θυμάται: «Είχα γνωριστεί με τον Πρόεδρο, δεν έχω συναντήσει ποτέ ξανά τέτοιον άνθρωπο, ακομπλεξάριστο, έξυπνο, ευφυή. Αυτό που θυμάμαι είναι πως κάποια στιγμή στα τέλη της δεκαετίας του '70 όπου μεσουρανούσα και εγώ, αλλά και οι ταινίες που πρωταγωνιστούσα, ο Πρόεδρος με πλησιάζει και μου λέει πως θα ήταν χαρά του να πολιτευθώ και να θέσω υποψηφιότητα ως βουλευτής. Δεν ξέρω ακόμη αν έκανα λάθος και το αρνήθηκα αυτό στον Ανδρέα, ποτέ δεν θα το μάθουμε τι θα είχε γίνει αν είχα πει ναι. Του αρνήθηκα και του είπα: Πρόεδρε, άστο καλύτερα, δεν έχω χρόνο για να μπω σε διαδικασίες τέτοιες με εκλογές έχω τα… σεξουαλικά μου», καταλήγει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης