Σαμαράς: Ο Τσίπρας θέλει να φέρει ΕΥΠ, ΣΔΟΕ, ΑΣΕΠ στο γραφείο πρωθυπουργού

Σαμαράς: Ο Τσίπρας θέλει να φέρει ΕΥΠ, ΣΔΟΕ, ΑΣΕΠ στο γραφείο πρωθυπουργού

Τέτοια πράγματα ούτε στις κομμουνιστικές χώρες δεν γίνονταν» είπε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε: «Δεν θα γίνει σοβιέτ εδώ, δεν θα γίνει κομμουνισμός» - «Πρέπει να μείνουμε στην Ευρώπη όχι ως ουραγοί αλλά ως πρωταγωνιστές»

Σαμαράς: Ο Τσίπρας θέλει να φέρει ΕΥΠ, ΣΔΟΕ, ΑΣΕΠ στο γραφείο πρωθυπουργού
«Δεν θα γίνει εδώ σοβιέτ, δεν θα γίνει κομμουνισμός» είπε ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς μιλώντας σε δημάρχους της Ανατολικής Αττικής στο δημαρχείο Μαρκόπουλου όπου πραγματοποίησε επίσκεψη σήμερα το πρωί.

Ο κ. Σαμαράς καταφερόμενος εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ είπε μεταξύ άλλων: «Δύο παραδείγματα να πω: τα 14 αεροδρόμια θα τα αφήσουν να μαραζώσουν, η COSCO δεν τους αρέσει. Από την άλλη ο κ. Τσίπρας θέλει να φέρει ΕΥΠ, ΣΔΟΕ, ΑΣΕΠ στο γραφείο του πρωθυπουργού, τέτοια πράγματα ούτε στις κομμουνιστικές χώρες δεν γίνονταν».

Σημειώνεται ότι δεν έχει ακόμη κοπάσει ο θόρυβος από τις προχθεσινές αναφορές του κ. Μάκη Βορίδη σε ομιλία του ότι «η δική μας γενιά δεν θα παραδώσει την χώρα στην Αριστερά. Ό,τι υπερασπίστηκαν οι παππούδες μας γενναία με τα όπλα θα τα υπερασπιστούμε εμείς με την ψήφο μας την Κυριακή».

Κλείσιμο


Σημειώνεται ότι μετά τις τελευταίες ενδείξεις των μετρήσεων στις χθεσινές συσκέψεις του πρωθυπουργού με τους συνεργάτες του στο Μέγαρο Μαξίμου αποφασίστηκε να ακολουθήσει μέχρι την Παρασκευή σκληρή γραμμή επισείοντας τους κινδύνους που ενέχει για την χώρα επικράτηση της Αριστεράς τόσο στο εσωτερικό όσο και στην Ευρώπη με την ρήξη με τους εταίρους μας και όλα τα δεινά που θα ακολουθήσουν και τα οποία προβάλλουν δραματοποιημένα και τα διαφημιστικά σποτ του κόμματος.



Το απόγευμα της Τρίτης ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο Παλαιό Φάληρο όπου δήλωσε ότι «το ΕΣΠΑ είναι οξυγόνο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση όμως πρέπει να μείνουμε στην Ευρώπη όχι ως ουραγοί αλλά ως πρωταγωνιστές» ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον Δήμο Γλυφάδας










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης