Αντώνης Σαμαράς: Οι εκλογές θα κρίνουν προς ποια κατεύθυνση θα πάει το καράβι της πατρίδας

Αντώνης Σαμαράς: Οι εκλογές θα κρίνουν προς ποια κατεύθυνση θα πάει το καράβι της πατρίδας

«Στις εκλογές συγκρούονται δύο κόσμοι» τόνισε ο πρωθυπουργός, που επισκέφθηκε και ένα τυροκομείο, με εξαγωγικό χαρακτήρα, τόνιζοντας πόσα μπορεί να πετύχει ο Έλληνας επιχειρηματίας «όταν πιστεύει στην ανάπτυξη»

Αντώνης Σαμαράς: Οι εκλογές θα κρίνουν προς ποια κατεύθυνση θα πάει το καράβι της πατρίδας
Περιοδεία στο Κορωπί και στο Μαρκόπουλο έκανε σήμερα ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, συναντήθηκε με τους δημάρχους, ενημερώθηκε για τα προβλήματα και μίλησε με κατοίκους. 

Στο δημαρχείο Κορωπίου ο κ. Σαμαράς συνομίλησε με το δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους και κράτησε σημειώσεις για τα θέματα που αντιμετωπίζουν. Στη συνέχεια έκανε μία βόλτα στην πλατεία και στα μαγαζιά της πόλης, χαιρέτησε αρκετούς πολίτες και σε ένα καφέ συνομίλησε με νέους για τα προβλήματά τους.



Στη συνέχεια πήγε στο Μαρκόπουλο όπου άκουσε από το δήμαρχο της πόλης και άλλους δημάρχους της ευρύτερης περιοχής τα θέματα που τους απασχολούν. Συζήτησαν για την επέκταση του προαστιακού, για το θέμα των σκουπιδιών, για την αξιοποίηση της περιουσίας του δημοσίου και του παραλιακού μετώπου.
Κλείσιμο



Στη σύντομη ομιλία του ο πρωθυπουργός τόνισε ότι αυτές οι εκλογές είναι οι πιο κρίσιμες των τελευταίων δεκαετιών και πρόσθεσε: «Οι εκλογές θα κρίνουν προς ποια κατεύθυνση θα πάει το καράβι της πατρίδας. Δεν είναι θέμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σε ποιο κόσμο θα επιλέξετε να ζήσουν τα παιδιά μας». Φέρνοντας ως παράδειγμα την παραχώρηση σε ιδιώτες 14 αεροδρομίων και την κριτική που έχει δεχθεί η κυβέρνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «εδώ έχουμε διαφορετικότητα νοοτροπιών και έχουμε δύο διαφορετικούς κόσμους».



Ο κ. Σαμαράς έκανε μία βόλτα και στην πόλη του Μαρκόπουλου και συνομίλησε με αρκετούς πολίτες και ολοκλήρωσε την επίσκεψή του πηγαίνοντας σε τυροκομείο της περιοχής που έχει εξαγωγικό χαρακτήρα και είναι μια επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση.



«Ζήσαμε από κοντά την εικόνα της ελληνικής εξωστρέφειας, της επιχειρηματικής προόδου. Ξεκινάς από κάτι μικρό, έχει όνειρο και το κάνεις μεγάλο, όπως εδώ ο πρότυπος σταθμός τυροκομείου. Με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων τα οποία φωτογραφίζουν και δείχνουν τι μπορεί να κάνει ο Έλληνας όταν έχει και μεράκι, και πίστη, και εξωστρέφεια και πιστεύει στην ανάπτυξη. Ανάπτυξη με μειωμένους φόρους. Το λέω απέναντι σε εκείνους που με ιδεοληψία θέλουν οι φόροι συνέχεια να ανεβαίνουν. Τέτοιες επιχειρήσεις αποδεικνύουν την τεράστια προοπτική του Έλληνα επιχειρηματία αρκεί να το πιστέψει», δήλωσε ο πρωθυπουργός.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης