Βόλος: Ο δήμαρχος Μπέος έδωσε σε άπορους το 20% των αντιμισθιών της δημοτικής του ομάδας

Βόλος: Ο δήμαρχος Μπέος έδωσε σε άπορους το 20% των αντιμισθιών της δημοτικής του ομάδας

Ήδη επωφελήθηκαν 22 άτομα - επικεφαλής οικογενειών, ενώ με την επανάληψη της διαδικασίας από την προσεχή Δευτέρα, εκτιμάται ότι θα ενισχυθούν άλλα 10 περίπου άτομα

Βόλος: Ο δήμαρχος Μπέος έδωσε σε άπορους το 20% των αντιμισθιών της δημοτικής του ομάδας
Ανατρέπει όλα τα δεδομένα ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος αφού έχει σκοπό να αφήσει με... το στόμα ανοιχτό ακόμη και τους πιο φανατικούς του εχθρούς.

Ειδικότερα, ολοκληρώθηκε την Τετάρτη, παραμονή Χριστουγέννων, η πρώτη φάση διανομής του βοηθήματος από το ειδικό ταμείο, που συγκρότησαν ο δήμαρχος και όσα μέλη της παράταξής του κατέχουν αμειβόμενη θέση ευθύνης, με την παρακράτηση του 20% της αντιμισθίας που λαμβάνουν, σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες, τονίζεται σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης υπό το Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο. 

Ήδη επωφελήθηκαν 22 άτομα - επικεφαλής οικογενειών, ενώ με την επανάληψη της διαδικασίας από την προσεχή Δευτέρα, εκτιμάται ότι θα ενισχυθούν άλλα 10 περίπου άτομα, καταλήγει η ανακοίνωση.

Νωρίτερα αυτό το μήνα το γραφείο του Αχιλλέα Μπέου είχε ανακοινώσει: «Ξεκινά, σε υλοποίηση της δέσμευσης του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου και των συνεργατών του, η χορήγηση οικονομικής βοήθειας σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας, από το ειδικό ταμείο που έχει συσταθεί και που χρηματοδοτείται αποκλειστικά από την παρακράτηση ποσοστού 20% μηνιαίως από τις αντιμισθίες του δημάρχου και των αντιδημάρχων Βόλου. Οι Βολιώτισσες και οι Βολιώτες που χρήζουν βοηθείας, μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις στο Γραφείο Διοικητικής Βοήθειας και Επικοινωνίας των Πολιτών με το Δήμο, στην οδό Αγ. Νικολάου 7, στο κέντρο της πόλης», επισημαίνεται.

«Οι αιτήσεις θα εξετάζονται από τριμελή Επιτροπή, αποτελούμενη από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου,  Γιώργο Μουλά, τη δημοτική σύμβουλο, Βιολέτα Καντόλα και την πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Νέας Ιωνίας, Σοφία Μαχαίρα», τονίζεται ακόμη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης