Σκουρλέτης: Ολιγωρία της Δικαιοσύνης στην υπόθεση Χαϊκάλη

Σκουρλέτης: Ολιγωρία της Δικαιοσύνης στην υπόθεση Χαϊκάλη

«Το διάγγελμα Σαμαρά φανερώνει αγωνία για την εκλογή Προέδρου»

Σκουρλέτης: Ολιγωρία της Δικαιοσύνης στην υπόθεση Χαϊκάλη
Βολές κατά των χειρισμών της δικαιοσύνης στην υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης

Σε δηλώσεις του στο Mega ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «βρομάει αυτή η υπόθεση» και διερωτήθηκε αν «η Δικαιοσύνη έκανε αυτά που έπρεπε».

Πρόσθεσε δε, ότι «έδειξε ολιγωρία και έχει ευθύνη γι' αυτό», καθώς όπως ανέφερε «6 Δεκεμβρίου καταθέτει οπτικοακουστικό υλικό (ο κ. Χαϊκάλης) και 12 Δεκεμβρίου το δεύτερο, κρατά (η Δικαιοσύνη) για τον εαυτό της ένα μυστικό που συνδέεται με τη διαδικασία Προεδρικής εκλογής». 

Κλείσιμο
Μάλιστα, όπως ανέφερε, η κυβέρνηση, «με προεξάρχοντα τον πρωθυπουργό», αντί να κάνει μήνυση στον Αποστολόπουλο, έκανε στον Χαϊκάλη. 

Σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη το χθεσινό (Κυριακή) διάγγελμα του πρωθυπουργού φανερώνει αγωνία για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας για να διασωθεί η πολιτική που εφάρμοσε που μεταφράζεται στο περιεχόμενο του mail Χαρδούβελη που αποτελεί τις δεσμεύσεις Σαμαρά απέναντι στην τρόικα. «Καταρρέει το δικομματικό σύστημα», σημείωσε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης