Μαχαίρας: «Η ΔΗΜΑΡ δεν πρόκειται να ψηφίσει για Πρόεδρο»

Μαχαίρας: «Η ΔΗΜΑΡ δεν πρόκειται να ψηφίσει για Πρόεδρο»

«Η ΔΗΜΑΡ δεν ψηφίζει με απόφαση του συνεδρίου της και των οργάνων της καμία πρόταση για να μη συνεχιστούν οι ασκούμενες πολιτικές, ο τόπος χρειάζεται προοδευτική πολιτική», τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος

Μαχαίρας: «Η ΔΗΜΑΡ δεν πρόκειται να ψηφίσει για Πρόεδρο»
Την απόφαση της ΔΗΜΑΡ να μην ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας υπογράμμισε για μια ακόμη φορά ο Χρήστος Μαχαίρας, εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος.

Με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο κ. Μαχαίρας τόνισε ότι «η ΔΗΜΑΡ λέει ότι δεν ψηφίζει με απόφαση του συνεδρίου της και των οργάνων της καμία πρόταση για να μη συνεχιστούν οι ασκούμενες πολιτικές, κάθε πρόταση που διασφαλίζει την παράταση της κυβέρνησης διασφαλίζει και το αδιέξοδο, ο τόπος χρειάζεται προοδευτική πολιτική».

Διευκρίνισε παράλληλα ότι η κίνηση των «8» στην οποία συμμετείχαν τρεις βουλευτές του κόμματος είχε προϋπόθεση και τη συμφωνία του ΣΥΡΙΖΑ στη συναίνεση, κάτι που τελικά δεν έγινε. Πάντως, όπως ανέφερε, την κίνηση αυτή δεν την συμμερίζεται η ΔΗΜΑΡ. 

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον κ. Μαχαίρα «το πρόγραμμα απέτυχε, χρειάζεται διαπραγμάτευση με αποφασιστικότητα, εθνικό μέτωπο όχι με μονομερείς ενέργειες», ενώ όσον αφορά τα δημοσιεύματα για διάλυση της ΔΗΜΑΡ ήταν κάθετος:«Δεν πρόκειται να διαλυθεί η ΔΗΜΑΡ, είναι αδιαπραγμάτευτη η πολιτική και οργανωτική της αυτοτέλεια. Ό,τι κι αν αποφασίσει η ΔΗΜΑΡ μετεκλογικά θα το αποφασίσει με δεδομένη την πολιτική της αυτοτέλεια». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης