Συγκινημένος που επιστρέφει σπίτι του, δηλώνει ο Νίκος Αναστασιάδης

Συγκινημένος που επιστρέφει σπίτι του, δηλώνει ο Νίκος Αναστασιάδης

Ο κ. Αναστασιάδης έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας με ιδιωτικό αεροσκάφος, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Άντρη με την οποία αναχώρησαν χθες από τη Νέα Υόρκη, κάνοντας στάση στο Λονδίνο

Συγκινημένος που επιστρέφει σπίτι του, δηλώνει ο Νίκος Αναστασιάδης
Ο κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης έφτασε στη Κύπρο από τη Νέα Υόρκη όπου βρισκόταν από τα τέλη Νοεμβρίου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ανοικτής καρδιάς στο Νοσοκομείο Mount Sinai.

Ο κ. Αναστασιάδης έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας με ιδιωτικό αεροσκάφος, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Άντρη με την οποία αναχώρησαν χθες από τη Νέα Υόρκη, κάνοντας στάση στο Λονδίνο. 

Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκαν  βουλευτές φίλοι και στενοί συνεργάτες του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Κλείσιμο

Ο Κύπριος Πρόεδρος ήταν ευδιάθετος και χαιρέτησε τόσο τους φίλους και συνεργάτες του όσο και τους δημοσιογράφους στους οποίους ανέφερε ότι ήταν πολύ καλά στην υγεία του.

Ο Κύπριος Πρόεδρος ανέφερε ότι την ερχόμενη Τρίτη θα προβεί σε δηλώσεις και θα εξαγγείλει μέτρα που αφορούν «πολλά πράγματα». Έχει προαναγγείλει ήδη ότι θα συζητήσει με τους αρχηγούς των κομμάτων τη δημιουργία κυβέρνησης ευρείας αποδοχής ενώ θα κάνει και αλλαγές στη Προεδρία της Δημοκρατίας.

Σημείωσε ότι έχει ανακτήσει δυνάμεις και νιώθει συγκινημένος που επιστρέφει στο σπίτι του καθώς είναι η πρώτη φορά που έλειψε από τη Κύπρο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και κάτω από αυτές τις συνθήκες. Στο σπίτι τον ανέμεναν φίλοι και η φρουρά του με ανθοδέσμες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης