Θετική αντίδραση Καπερνάρου-Οικονόμου από το διάγγελμα Σαμαρά

Θετική αντίδραση Καπερνάρου-Οικονόμου από το διάγγελμα Σαμαρά

«Τώρα τον λόγο έχει η απέναντι πλευρά είτε να συμφωνήσει είτε να κάνει αντιπρόταση» τόνισε ο κ. Καπερνάρος - «Θα ψηφίσω Δήμα» αποκάλυψε ο κ. Οικονόμου

Θετική αντίδραση Καπερνάρου-Οικονόμου από το διάγγελμα Σαμαρά
Θετικό αντίκτυπο είχε στους περισσότερους ανεξάρτητους βουλευτές το διάγγελμα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και η πρόταση για συναίνεση. 

Ο Βασίλης Καπερνάρος έκανε λόγο για θετική κίνηση του πρωθυπουργού, ο οποίος άνοιξε την πόρτα της εθνικής συνεννόησης: «Τώρα τον λόγο έχει η απέναντι πλευρά η οποία θα πρέπει να απαντήσει και είτε να συμφωνήσει είτε να κάνει αντιπρόταση. Για να δούμε και ποιοι θέλουν εκλογές. Δεν υπάρχει κανένας που να θέλει τους Έλληνες διχασμένους", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καπερνάρος.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος μάλιστα τόνισε ότι θα ψηφίσει τον Στάυρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας στον δεύτερο γύρο: «Με ικανοποιεί πλήρως το διάγγελμα Σαμαρά, θα ψηφίσω Δήμα στη δεύτερη ψηφοφορία. Θα αναλάβω πρωτοβουλία, προκειμένου και οι 8, αλλά και άλλοι ανεξάρτητοι βουλευτές να κινηθούμε προς την ίδια κατεύθυνση», ανέφερε ο κ. Οικονόμου.

Ο κ. Καπερνάρος μίλησε στα parapolitika.gr και ο κ. Οικονόμου στο iefimerida.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης