Ο Τσίπρας πρωταγωνιστής του σκανδάλου Χαϊκάλη, λέει ο Σαμαράς

Ο Τσίπρας πρωταγωνιστής του σκανδάλου Χαϊκάλη, λέει ο Σαμαράς

Ο πρωθυπουργός συνέδεσε τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ με το όργιο «αστήρικτων και άθλιων κατηγοριών για δήθεν προσπάθεια εξαγοράς βουλευτών, που πάντα διαψεύδεται» - «Ο φόβος και η τρομοκρατία δεν θα περάσουν» τόνισε ο κ. Σαμαράς

Ο Τσίπρας πρωταγωνιστής του σκανδάλου Χαϊκάλη, λέει ο Σαμαράς
Σκληρή επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός στο διάγγελμά του, κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι πρωταγωνιστεί στο «όργιο αστήρικτων και άθλιων κατηγοριών για δήθεν προσπάθεια εξαγοράς βουλευτών».



Κλείσιμο

Ο Αντώνης Σαμαράς επικαλέστηκε τη βούληση του ελληνικού λαού που «δεν θέλει να γίνουν πρόωρες εκλογές» και τόνισε ότι είναι «το συμφέρον της χώρας, να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από αυτή τη Βουλή».

Αναφερόμενος στις καταγγελίες των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που υιοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που αποδέχθηκε όσα υποστηρίζει ο Παύλος Χαϊκάλης επισημαίνοντας ότι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ έκανε το καθήκον του και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, ο κ. Σαμαράς έκανε λόγο για όργιο φημών.

«Ούτε και μπορεί να συνεχίζεται αυτό το όργιο αστήρικτων και άθλιων κατηγοριών για δήθεν προσπάθεια εξαγοράς βουλευτών, που πάντα διαψεύδεται, αφού όμως στο μεταξύ έχει δηλητηριάσει τη Δημοκρατία μας. Κατηγοριών, στις οποίες δυστυχώς πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κορυφαία στελέχη του και ο γνωστός συνεργάτης του, αρχηγός τρίτου κόμματος» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.
 
«Θυμίζω ότι ο κύριος Τσίπρας, ήδη από την πρόταση εμπιστοσύνης στη Βουλή, δυο μήνες πριν, είχε πει το απίστευτο, ότι δηλαδή, όποιος βουλευτής τολμήσει να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα είναι και εξαγορασμένος! Ενώ προχθές, συνεργαζόμενοι μαζί του βουλευτές, τόλμησαν να πουν το ίδιο για εκείνους τους πέντε συναδέλφους που στην πρώτη ψηφοφορία ψήφισαν σύμφωνα με τη συνείδησή τους τον Σταύρο Δήμα!» επισήμανε ο Αντώνης Σαμαράς.

«Όμως οι βουλευτές δεν υποκύπτουν σε τέτοια εκστρατεία σπίλωσης. Ο φόβος και η τρομοκρατία δεν πρέπει να περάσουν! Και αυτό είναι το στοίχημα της Δημοκρατίας σήμερα!», κατέληξε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στις καταγγελίες περί εξαγοράς βουλευτών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης