Τσίπρας: Το Μέγαρο Μαξίμου κινεί τα νήματα της ανωμαλίας

Τσίπρας: Το Μέγαρο Μαξίμου κινεί τα νήματα της ανωμαλίας

Κατηγόρησε τη συγκυβέρνηση πως «ξέροντας ότι φεύγει, άρον-άρον, καίει πίσω της τα σπαρτά» - Έχουμε αδράνεια των διωκτικών αρχών και της δικαιοσύνης, είπε για την υπόθεση Χαϊκάλη


Τσίπρας: Το Μέγαρο Μαξίμου κινεί τα νήματα της ανωμαλίας
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και ειδικά στο πρωθυπουργικό επιτελείο εξαπέλυσε από την Αλεξανδρούπολη ο Αλέξης Τσίπρας, επιχειρώντας να αποδώσει ευθύνες για την υπόθεση Χαϊκάλη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «ένα Μέγαρο Μαξίμου που κινεί τα νήματα της ανωμαλίας» αλλά και για ένα «ακροδεξιό πρωθυπουργικό περιβάλλον» που λειτουργεί σε «παρασκήνιο ανωμαλίας».

Ο κ. Τσίπρας κατήγγειλε σε έντονο ύφος «αδράνεια των διωκτικών Αρχών και της Δικαιοσύνης» για τις καταγγελίες εξαγοράς ψήφων, αναφερόμενος εμμέσως στην υπόθεση Χαϊκάλη, και προσέθεσε ειρωνικά πως ως «σύμπτωση» ο φερόμενος ως μεσάζοντας «ήταν άνθρωπος του τριγώνου της διαπλοκής».

Κλείσιμο
Συνεχίζοντας το κρεσέντο της σκληρής κριτικής ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ότι «μόνο εδώ στην Ελλάδα υπάρχει ένας πρωθυπουργός του καφενείου που μιλά για φυγή καταθέσεων. Μόνο εδώ στην Ελλάδα υπάρχει ένας κεντρικός τραπεζίτης που μιλά για ανεπανόρθωτες βλάβες. Μόνο εδώ στην Ελλάδα υπάρχει ένα κέντρο προπαγάνδας που προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα», σχολίασε.

Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε βέβαιος ότι «πολύ σύντομα η χώρα θα έχει άλλη κυβέρνηση» και ότι η αλλαγή στην Ελλάδα θα είναι και η αρχή της αλλαγής στην Ευρώπη.





Δείτε εδώ ολόκληρη την ομιλία Τσίπρα



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης