Βουδούρης και Παραστατίδης ανακαλούν μήπως και παραμείνουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Βουδούρης και Παραστατίδης ανακαλούν μήπως και παραμείνουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Παίρνουν πίσω προηγούμενη ανακοίνωση με την οποία υπονοούσαν ευθέως ότι όσοι ανεξάρτητοι βουλευτές ψήφισαν ΠτΔ αλλά είχαν καταψηφίσει τον προϋπολογισμό είναι αργυρώνητοι «διότι μόνο έτσι μπορεί να τερματιστεί η διαστρέβλωση των θέσεών μας» 

Βουδούρης και Παραστατίδης ανακαλούν μήπως και παραμείνουν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ
Σε νέα δήλωση προχώρησαν οι κ.κ. Οδυσσέας Βουδούρης και Θεόδωρος Παραστατίδης ανακαλώντας προηγούμενη ανακοίνωσή τους με την οποία υπονοούσαν ευθέως ότι όσοι ανεξάρτητοι βουλευτές ψήφισαν Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά είχαν καταψηφίσει τον προϋπολογισμό είναι αργυρώνητοι.

«Δηλώνουμε ότι ανακαλούμε την δήλωσή μας της 19ης Δεκεμβρίου, διότι μόνο έτσι μπορεί να τερματιστεί η διαστρέβλωση των θέσεών μας» αναφέρουν οι δύο βουλευτές. Ωστόσο, η αντίδραση των κ.κ. Βουδούρη, Παραστατίδης δεν ήρθε μετά την σφοδρή αντίδραση των θιγόμενων προσώπων, δηλαδή των Σπύρου Λυκούδη, Χρήστου Αηδόνη και Γρηγόρη Ψαριανό οι οποίοι τους αποκάλεσαν «άθλια πολιτικά σκουλήκια», αλλά μετά την έντονη κριτική που τους ασκεί ο κ. Μανώλης Γλέζος και εμμέσως η Κουμουνδούρου.

Είναι δε ενδεικτικό ότι ο κ. Γλέζος ζήτησε να μείνουν εκτός ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ οι Βουδούρης, Παραστατίδης.
 
Κλείσιμο
Ολόκληρη η ανακοίνωση των δύο βουλευτών έχει ως εξής: «Στις 19 Δεκεμβρίου δημοσιεύσαμε μια τοποθέτηση, πολιτικού περιεχομένου, σχετικά με το σοβαρό θέμα των αποκαλύψεων του κ. Χαϊκάλη. Αυτή η τοποθέτηση παραμορφώθηκε από ορισμένα ΜΜΕ, τα οποία  έδωσαν αδίκως ένα περιεχόμενο προσωπικής επίθεσης, που δεν έχει καμία σχέση με τις θέσεις μας. Μέριμνά μας ήταν να ξεπεράσουμε το βαρύ κλίμα που δημιουργήθηκε το τελευταίο διάστημα, σχετικά με το θέμα της εκλογής προέδρου Δημοκρατίας και όχι να αφήσουμε υπόνοια χρηματισμού κάποιων βουλευτών. Επαναλαμβάνουμε ότι ουδέποτε στοχεύσαμε να απαξιώσουμε κανένα συνάδελφο βουλευτή και ακόμα περισσότερο να «κατηγορήσουμε» οποιονδήποτε.

Συνεπώς, δεν επιθυμούμε να τροφοδοτήσουμε οποιαδήποτε πολεμική προσωπικού χαρακτήρα, η οποία συμβάλει στο να θολώσει το πολιτικό διακύβευμα των ημερών.

Κατόπιν τούτου, δηλώνουμε ότι ανακαλούμε την δήλωσή μας της 19ης Δεκεμβρίου, διότι μόνο έτσι μπορεί να τερματιστεί η διαστρέβλωση των θέσεών μας. Και με αμείωτη ένταση συνεχίζουμε τον πολιτικό μας αγώνα για μια νέα πορεία με μια νέα πολιτική και κοινωνική πλειοψηφία.
 
Θεόδωρος Παραστατίδης                                           Οδυσσέας Βουδούρης
Βουλευτής Κιλκίς                                                        Βουλευτής Β’ Αθήνα»
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης