Ο Ντογιάκος ερευνά τη διαρροή στο διαδίκτυο του επίμαχου βίντεο Χαϊκάλη

Ο Ντογιάκος ερευνά τη διαρροή στο διαδίκτυο του επίμαχου βίντεο Χαϊκάλη

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών ζήτησε από τον διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να ερευνήσει την υπόθεση

Ο Ντογιάκος ερευνά τη διαρροή στο διαδίκτυο του επίμαχου βίντεο Χαϊκάλη
Εντολή στον διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη να ερευνήσει την υπόθεση διαρροής του επίμαχου βίντεο Χαϊκάλη στο διαδίκτυο έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος.

Με την έρευνα αυτή ο εισαγγελέας ζητά να ερευνηθεί κατά πόσο διαπράχθηκε ποινικό αδίκημα με την αναπαραγωγή του επίμαχου βίντεο από Μέσα Ενημέρωσης καθώς το συγκεκριμένο οπτικοακουστικό υλικό θεωρείται προϊόν υποκλοπής και άρα η αναμετάδοσή του είναι ποινικώς κολάσιμη.

Οι πρώτες εικόνες από το DVD Χαϊκάλη στο οποίο, σύμφωνα με το βουλευτή των ΑΝΕΛ, του γίνεται πρόταση να χρηματιστεί προκειμένου να ψηφίσει θετικά για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, είχαν δει το φως της δημοσιότητας λίγο μετά τη συνέντευξή τύπου που παραχώρησε ο Πάνος Καμμένος όπου και ανακοίνωσε ότι αντίγραφα του DVD στέλνονται στη Βουλή και το υπουργείο Δικαιοσύνης. Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν παρέλαβαν το DVD και το απέστειλαν στην εισαγγελία ως παράνομο προϊόν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης